Wok
|
Autor: praca zbiorowa
Wydawca: RM 2011
Format: 16.5x23.5 cm
ISBN: [zasłonięte]978-8343-990-1
Stan: NOWA
Oprawa: oprawa broszurowa
Stron: 80
|
Opis wydawcy:
Dania z woka - głębokiej patelni używanej do przyrządzania potraw metodą stir-fry - to doskonały pomysł na błyskawiczne i smaczne obiady. Smażenie w woku umożliwia nie tylko zachowanie naturalnych barw, aromatów i jędrności stosowanych składników, lecz także ich walorów odżywczych. Przepisy zawarte w książce sięgają do tradycji dalekowschodnich oraz śródziemnomorskich. W poradniku znajdziesz receptury na smakowite dania wegetariańskie oraz potrawy mięsne i rybne. Obok przepisów na proste przekąski i sałatki podajemy również takie, które można z powodzeniem wykorzystać do przygotowania wystawnego obiadu. Wszystkie zaproponowane w książce potrawy charakteryzują się krótkim czasem gotowania, wysokimi walorami smakowymi oraz bogactwem witamin i składników mineralnych. Jeśli więc żyjesz w szybkim tempie, lecz dbasz o to, by zdrowo się odżywiać - ta książka jest dla ciebie!
List polecony ekonomiczny - opłata: 6.00 Kurier DPD - opłata: 16.00 List polecony priorytetowy - opłata: 7.00
Zapraszam do licytacji!!!
Pamiętaj - kupując jednocześnie kilka książek ograniczasz koszty przesyłki pocztowej!!!
|