|
|
|
|
YATO - WKRĘTAK KRZYŻAKOWY STAL SVCM55 PH1 - 38mm
PRODUCENT:
NUMER KATALOGOWY PRODUKTU:
YT2641
OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA PRZEDMIOTU:
WKRĘTAKI YATO SVCM55, ZOSTAŁY
OPRACOWANE W SPOSÓB, KTÓRY ŁĄCZY TRWAŁOŚĆ I ERGONOMIĘ NARZĘDZIA. PRODUKT
ZOSTAŁ WYKONANY Z WYSOKIEJ JAKOŚCI STALI
KRZEMOWO-WANADOWO-CHROMOWO-MOLIBDENOWEJ, KTÓRA GWARANTUJE JEGO TRWAŁOŚĆ I
WYSOKĄ ODPORNOŚĆ NA ODKSZTAŁCENIA.
WKRĘTAKI YATO ZE WZGLĘDU NA
SWOJE WYJĄTKOWE CECHY KONSTRUKCYJNE I UŻYTKOWE POLECANE SĄ DO PRACY W
NAJCIĘŻSZYCH WARUNKACH SERWISOWYCH POD DUŻYMI OBCIĄŻENIAMI.
RĄCZKA ZOSTAŁA WYKONANA Z TRÓJ
KOMPOZYTOWEGO TWORZYWA SZTUCZNEGO, KTÓRE GWARANTUJE PEWNE TRZYMANE W
DŁONI I PRZENOSZENIE WYSOKIEGO MOMENTU OBROTOWEGO.
GŁÓWNE FUNKCJE I DANE TECHNICZNE PRZEDMIOTU:
-
CECHY KONSTRUKCYJNE ŚRUBOKRĘTÓW YATO:
-
DOSKONAŁA STAL STOPOWA SVCM55 (KRZEMOWO-WANADOWO-CHROMOWO-MOLIBDENOWA), KTÓRA JEST SPRĘŻYSTA, WYTRZYMAŁA, ELASTYCZNA I TWARDA
-
DOSKONALE ZAHARTOWANA, CZERNIONA LUB PIASKOWANA KOŃCÓWKA GROTU - TRWAŁA I NIE KRUSZY SIĘ POD OBCIĄŻENIAMI
-
NAMAGNESOWANA KOŃCÓWKA GROTU - PEWNY CHWYT ŚRUBY LUB WKRĘTU
-
ERGONOMICZNA
RĘKOJEŚĆ Z DWU KOMPOZYTOWEGO TWORZYWA TPR - SKŁADNIK TWARDY ZAPEWNIA
PRZENOSZENIE DUŻEGO MOMENTU OBROTOWEGO, MIĘKKI POWODUJE STABILNY CHWYT
WKRĘTAKA
-
DUŻE I CZYTELNE OZNACZENIA ROZMIARÓW WKRĘTAKA - UŁATWIAJĄ ODSZUKANIE ŻĄDANEGO NARZĘDZIA
-
WKRĘTAKI UNIWERSALNE KOŃCÓWKA MAGNETYCZNA STAL SVCM55
-
KOŃCÓWKI O TWARDOŚCI 55-59 HRC
WYMIARY TOWARU:
KILKA SŁÓW O MARCE YATO:
MARKĘ YATO CHARAKTERYZUJE KILKA ISTOTNYCH CECH:
-
NAJLEPSZEJ JAKOŚCI STALE STOPOWE
-
PEŁEN PROFESJONALIZM
-
ODPOWIEDNIE PROPORCJE STRATEGICZNYCH DODATKÓW USZLACHETNIAJĄCYCH STAL NARZĘDZIOWĄ (NP. WANADU)
-
STAŁA NAJWYŻSZA KONTROLA JAKOŚCI WYKONANIA NARZĘDZI
-
DOSKONAŁE WZORNICTWO POŁĄCZONE Z ERGONOMIĄ
-
DROGIE, ALE NIEZAWODNE TECHNOLOGIE OBRÓBKI CIEPLNEJ I CHEMICZNEJ
-
SZCZELNY, DWUETAPOWY PROCES KONTROLI JAKOŚCI
-
POSZUKIWANIE NOWYCH ROZWIĄZAŃ I NOWYCH PRODUKTÓW
-
ROZWÓJ JAKOŚCI I ILOŚCI ASORTYMENTU
INNE WAŻNE INFORMACJE O PRZEDMIOCIE:
ˇ NARZĘDZIA YATO ˇ
|
ˇ NARZĘDZIA ˇ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|