OPIS PRODUKTU:
Wioślarz użyty kilka razy jak nowy
Wioślarz BR 3150 BODY SCULPTURE cechuje wysoka jakość wykonania i trwałość umożliwiające ciągły trening w warunkach domowych. Wyciszoną pracę wioślarza zapewnia wzmocniona i nowoczesna konstrukcja magnetycznego mechanizmu oporowego. Regulator oporu umieszczony jest w zasięgu ręki ćwiczącego. Wioślarz wyposażony jest w wygodne i solidne siedzisko zapewniające płynne ruchy. Wioślarz wykonany jest z solidnych profili stalowych. Kluczem do utrzymania efektywnego programu ćwiczenia jest możliwość kontrolowania efektów swojej pracy na bieżąco. Wyświetlacz elektroniczny pokazuje chwilowe zmiany (funkcja scan) mierzonych wielkości jak: czas, ilość wykonanych ruchów wiosłami, tempo, ilość spalonych kalorii, puls. Pomiar pulsu odbywa się przy użyciu czujników umieszczonych na kierownicy. Klawiatura komputera jest odporna na wilgoć. Bardzo łatwe składanie wioślarza można schować w dogodnym dla siebie miejscu. Kolor obudowy: szaro-grafitowy.
ZASTOSOWANIE:
Unikalna konstrukcja wioślarza uznana przez wszystkich, od przypadkowego użytkownika do profesjonalnego sportowca, doskonale odzwierciedla ruch wioślarski i w sposób nie powodujący żadnych urazów pozwala na przeprowadzenie kompleksowego treningu cardio.
Naturalny ruch wioślarski pozwala kształtować mięśnie:
górnej części nóg- czworogłowy uda, dwugłowy uda, dolnej części nóg- łydki, pośladków, pleców, barków, ramion, brzucha.
Prawidłowa postawa podczas ćwiczeń:
proste plecy (podczas ruchu do tyłu kregosłup cały czas ayprostowany), płynne ruchy (nie akcentuj poczatku i końca ruchu), głowa utrzymana na linii z kręgosłupem.
Trening na wioślarzu pozwala na szybkie kształtowanie masy mięśniowej, spalanie kalorii i poprawę sprawności fizycznej, wraz z poprawą pracy układu krążenia i oddychania.
DANE TECHNICZNE: Wymiary: Szerokość: 52 cm, Wysokość: 44,5 cm, Długość: 197,5 cm.
Wymiary po złożeniu: Szerokość: 52 cm, Wysokość: 113 cm, Długość: 85,5 cm.
Waga koła zamachowego: 1,6 kg. Waga: 22,6 kg. MAKSYMALNA WAGA OSOBY ĆWICZĄCEJ 120 KG.
|