Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WILTON PROSZEK BEZOWY, SUBSTYTUT BIAŁKA 03-704

17-01-2012, 5:10
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Użytkownik prostozformy
numer aukcji: 2033767836
Miejscowość Nieporęt
Kupiono sztuk: 3    Wyświetleń: 68   
Koniec: 12-01-2012 21:16:42

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest proszek bezowy, substytut białka jaja kurzego,  amerykańskiej firmy Wilton.

 


Zastępuje surowe białko kurze w lukrze oraz w bezach. Pomaga stabilizować kremy. 

Proszek pozwala na przygotowywanie kremów i lukrów zawierających w składzie białka jajek kurzych bez użycia surowych jaj. Sproszkowana postać jest idealna w aplikacji (łatwo zastosować identyczną ilość za każdym razem). Nadaje się także do przygotowywania bez.

Lukier królewski przygotowany z użyciem proszku bezowego jest lśniący i gładki, bez grudek dzięki czemu łatwo sie rozprowadza i wyciska podczas tworzenia dekoracji np. kwiatowych. Wysycha na twardą masę dlatego nie jest polecany do pokrywania dużych powierzchni ciasta. Służy także do trwałego łączenia elementów dekoracji.

Waga: 113 g

Skład: skrobia kukurydziana, białka, cukier, guma arabska, siarczan wapnia, kwasek cytrynowy, winian potasu (cream of tartare), dwutlenek krzemu i substancje zapachowe. 

Termin przydatnosci do spozycia: 24 kwiecień 2013

 


 

 

 

 

 

 

Jesteśmy dystrybutorem amerykańskiej firmy Wilton, producenta akcesoriów do pieczenia i dekoracji ciast.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą prezentowaną na pozostalych aukcjach.