Profesjonalny „wilk" do mielenia mięsa MG-12SS/MT o wydajności do 120 kg/godz. wraz z przystawką do robienia kotletów tzw. steaker'em (kotleciarką) wykonany ze stali nierdzewnej. Obudowa o regularnych kształtach sprawia, że „wilk" jest bardzo łatwy w czyszczeniu.
Dzięki wymiennej przystawce w szybki i łatwy sposób zamienią Państwo tradycyjnego wilka do mięsa w niezwykle przydatne urządzenie jakim jest steaker. Pozwala on zastąpić klasyczne rozbijanie tłuczkiem płatów mięsa pozwalając na przygotowanie dużej ilości kotletów czy steków w krótkim czasie. Szczególnie polecane w różnego rodzaju punktach gastronomicznych tj. sklepy mięsne, restauracje, stołówki, firmy cateringowe, itp.
Urządzenie spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Idealne rozwiązanie dla różnego typu zakładów gastronomicznych, cateringu, sali weselnych, sklepów mięsnych i hoteli.
W wyposażeniu wilka znajdują się: 2 sitka (6 i 8 mm) oraz popychacz.
Dane techniczne wilka:
- wymiary: 41,5x23x41,5 cm
- wydajność: do 120 kg/godz.
- średnica sitka: 70 mm
- średnica otworu wsadowego: 50 mm
- prędkość obrotowa: 190 obr./min.
- moc: 750 W
- zasilanie: 230 V
- waga: 27 kg
Dane techniczne kotleciarki:
- wymiary: 32,3x18x28 cm
- obudowa ze stali nierdzewnej
- szerokość gardzieli: 170 mm
- 2 wałki tnąco-formujące (po 32 ostrzy każdy)
- wydajność: do 400 kotletów na godzinę
- waga: 6,7 kg
Do każdego zamówienia dołączamy
fakturę VAT lub paragon
GWARANCJA 12 MIESIĘCY
|