WILK DO MIELENIA MIĘSA
DUŻEJ WYDAJNOŚCI!
Podana cena (15.354 zł.) jest ceną brutto.
cena netto wilka DRC114ST
= 12.483 zł.
Do wilków DRC można dodatkowo wybrać opcjonalnie sita nierdzewne SUPINOX z różnymi średnicami otworów:
fi 2 - 2,5 - 3 - 3,5 - 4 - 4,5 - 5 - 6 - 8 - 10 - 13 - 16 - 18 - 20 mm
e-mail: [zasłonięte]@gastrolux.pl
tel. 505 [zasłonięte] 505
DRC114ST to BARDZO WYDAJNY i w rewelacyjnej cenie, wilk do mielenia mięsa, wykonany w całości ze stali nierdzewnej, z najlepszym zestawem tnącym typu UNGER:
* nierdzewny szarpak SUPINOX
* szwajcarski dwustronny nóż LICO-SWISS z wymiennymi ostrzami
* nierdzewne sita SUPINOX
WILK DRC114ST doskonale radzi sobie z mieleniem tego, co często sprawia największe trudności, jak np.
- mięso gotowane na pasztety lub inne wyroby (nie rozgniata mięsa na miazgę)...
- kiszona kapusta lub grzyby do farszu na pierogi...
- ser biały w piekarniach...
- surowe ziemniaki na placki ziemniaczane...
- czerwone buraki na ćwikłę z chrzanem...
- korpusy kurczaków na karmę dla zwierząt...
- i wszystko to, czego jeszcze nie wiemy...
Do zmielenia 1 tony mięsa świeżego, potrzeba trochę więcej niż godzinę pracy!
Zewnętrzny, łatwo zdejmowany korpus ślimaka z dużym, kwadratowym otworem zasypowym - zapewnia zachowanie higieny, łatwość mycia i demontażu. Mięso nie przegrzewa się podczas mielenia. Wyjątkowo mocny reduktor w kąpieli olejowej z biegiem wstecznym (przekładnia typ DRC).
Bardzo cicha i płynna praca maszyny!
Misa zasypowa dużej pojemności, łatwa do mycia. Sita i nóż nierdzewny SUPINOX / LICOSWISS. Wysokiej jakości sita, w połączeniu z zawsze ostrym nożem pozwolą na uzyskanie doskonale zmielonego mięsa, nie zgniecionego, nie "przepchanego przez sito! Mięso dobrze zmielone zachowa swoje najbardziej wartościowe walory.
Najlepsze rozwiązanie w mieleniu każdego rodzaju mięsa, to noże z dwustronnymi, wymiennymi ostrzami: zawsze ostre, prosta i szybka wymiana ostrzy, rozwiązanie tańsze i mniej kłopotliwe od ostrzenia. Nóż nie jest zużywany podczas ostrzenia.
Tabela porównawcza różnej wielkości wilków:
model
|
wymiary (mm)
|
waga (kg)
|
opakowanie (mm)
|
wydajność (kg/h)
|
moc silnika
|
napięcie
|
system cięcia
|
wyposażenie nierdzewne Supinox
|
cena netto allegro
|
cena brutto allegro
|
DRC H12
|
480 x 315 x 415
|
28
|
600 x 400 x 500
|
170
|
0,75 kW
|
230 V
|
Enterprise Nr12, średnica sita 70 mm
|
1 nóż,
1 sito 3,5 mm
|
3.303 zł.
|
4.063 zł.
|
DRC 82
|
560 x 340 x 445
|
38
|
670 x 500 x 615
|
350
|
1,1kW
|
3-fazowy 400V
|
UNGER H82, średnica sita 82 mm
|
szarpak, nóż z wymiennymi ostrzami, sita 3,5 mm i 5 mm
|
5.976 zł.
|
7.350 zł.
|
DRC 98
|
670 x 425 x 500
|
55
|
780 x 670 x 500
|
700
|
2,2 kW
|
3-fazowy 400V
|
UNGER / podwójny UNGER B98, średnica sita 98 mm
|
szarpak, nóż z wymiennymi ostrzami, sita 5 mm, 8 mm
|
7.835 zł
|
9.637 zł.
|
DRC 114
wolnostojący
|
1000 x 760 x 1150
|
120
|
1200 x 800 x 1200
|
900
|
4,1 kW
|
3-fazowy 400V
|
UNGER / podwójny UNGER D114, średnica sita 114 mm
|
szarpak, nóż z wymiennymi ostrzami, sita 5 mm, 8 mm
|
14.807 zł.
|
18.212
zł.
|
w naszej ofercie nowy model wilka:
DRC130 - wydajność 1400 kg/godz
cena promocyjna 17.900 zł. netto
W modelach z systemem cięcia UNGER:
DRC82 - DRC98 - DRC114 - DRC114ST - DRC130
fabrycznie montowane są noże z wymiennymi ostrzami
- zawsze ostre, prosta i szybka wymiana ostrzy, rozwiązanie tańsze i mniej kłopotliwe od ostrzenia.
wszystkie modele wilków istnieją również w wersji ENTERPRISE
WYSTAWIAMY Fakturę VAT
Zamówienie e-mail [zasłonięte]@gastrolux.pl
Przy zamówieniu proszę podać dane do faktury oraz Nr NiP.
Proszę podać adres dostawy, jeśli jest inny niż na fakturze.
Polecamy również INNE nasze aukcje na ALLEGRO:
WILKI SCHŁADZAJĄCE - idealne do dużych sklepów. Prestiż w wyposażeniu sklepu, to duże zaufanie klientów przy zakupie mięsa mielonego!
Mięso pozostające zawsze w niskiej temperaturze - nawet podczas długich przerw w mieleniu.
zapraszamy do obejrzenia i porównania naszej oferty Allegro
NIEZAWODNE NADZIEWARKI HYDRAULICZNE !
nadziewarki tłokowe, wykonane ze stali nierdzewnej, gwarancja 2 lata
3 wielkości - 3 pojemności cylindra: 13 l. - 25 l. - 40 l.
NIERDZEWNE, ręczne nadziewarki kiełbas o poj. 5 - 10 -13 litrów
MIESZARKI farszu o poj. 60 l. - 100 l. - 125 l.
KUTRY o poj. misy - 30 l.
Z przyjemnością odpowiemy na każde zapytanie.
NATYCHMIASTOWA DOSTĘPNOŚĆ MASZYN I CZĘŚCI ZAPASOWYCH Z MAGAZYNU POD WROCŁAWIEM
tel. 505 [zasłonięte] 505
e-mail: [zasłonięte]@gastrolux.pl