Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WILD GAME COOKBOOK Andy Parle, Robert Cuthbert

28-06-2015, 21:13
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 97.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5404973938
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 28-06-2015 20:48:18

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69155, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01914, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90035, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00520, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01344, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69155, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01914, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90035, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00520, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01344

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Wild Game Cookbook

WILD GAME COOKBOOK Andy Parle, Robert Cuthbert

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Andy Parle, Robert Cuthbert, Ray Smith
Language: English
Publisher: Southwater
Publication Date: 31 July 2012
Dimensions: 21.6 x 0.7 x 28.2 cm
Format: Paperback
Pages: 96
Condition: NEW
Product_ID: 17DA191472

 

 

This is an inspiring selection of recipes for game lovers. It includes ways to cook all types of feathered game, such as teal, wood pigeon, woodcock, snipe, grouse quail, guinea fowl, partridge, duck, pheasant, goose and turkey. Recipes for furred and large game include venison, wild boar, wild goat and kid, rabbit, hare and grey squirrel. Dishes range from classics such as roast woodcock with fried bread, game chips and watercress; salmis of quail; and a wonderful traditional rabbit and game pie, to contemporary interpretations like wild boar, chickpea, saffron and pepper stew; and seared venison carpaccio. All recipes come with step-by-step instructions and beautiful photographs of the finished dish. This book offers a complete collection of game recipes, whether you are cooking your own hard won kill, or have a field-fresh purchase from a butcher or game merchant. There are chapters on feathered game; deer, boar and goat; and finally small furred game, and each section includes recipes from the very simple to the sophisticated.The recipes feature both classic and contemporary dishes, with traditional roast birds, terrines and casseroles alongside modern creations such as squirrel skewers and venison chilli, or sticky wild boar ribs with Boston baked beans. With dishes suitable for cooks of all levels of experience, from a simple salad to a raised pie, this tempting cookbook shows how to make the very best of wild, healthy and wonderfully delicious game.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE HUNTER'S GUIDE TO PREPARING AND COOKING GAME

 GAME: A COOKERY BOOK Davis, Hilferty

 FIT FOR TABLE: COOK'S GUIDE TO GAME PREPARATION

 THE PHEASANT COOK: 97 WAYS TO PRESENT A BIRD

 GAME COOKERY Angela Humphreys