ul. Babiogórska 11
43-300 Bielsko-Biała
(po wcześniejszym kontakcie telefonicznym)
NIP: 792[zasłonięte]118-95
504 [zasłonięte] 079
501 [zasłonięte] 579
[zasłonięte]@dynamic24.pl
DOSTAWA
Grille dostarczamy na terenie całego kraju kurierem gratis w 24h
DOSTAWA GRATIS od 500 zł paczki dostarcza DPD i UPS
Większość zamówień wysyłamy kurierem DPD.
Zamówienia na kwotę powyżej 500 zł i płatne przelewem (płatność z góry) są wysyłane bezpłatnie.
Zamówienia na kwotę do 500 zł i płatne przelewem (płatność z góry) - wysyłamy za 16 zł.
Wybór płatności za pobraniem wiąże się z opłatą w wysokości 23 PLN brutto.
Jeżeli złożyli Państwo zamówienie na więcej niż jeden towar opłata za dostawę naliczana jest jednorazowo do całego zamówienia.
* Bielsko-Biała i okolica
Tylko u nas poniższa usługa jest BEZPŁATNA !!!
Całkowicie bezpłatnie dokonamy montażu zamówionego grilla ,przygotowując go do natychmiastowego użycia, a także dostarczamy urządzenie własnym transportem do klienta gdzie przeprowadzimy wstępny instruktaż obsługi.
Ze względów logistycznych usługę tą realizujemy na poniżej podanych warunkach:
1. Bielsko-Biała +50 km.wszystkie modele
2. Bielsko-Biała +150 km.: modele Imperial , Sovereign ,Regal, Signet ,Crown, Monarch
Zadzwoń i umów się z nami na dostawę wybranego modelu grilla Broil King
|
Wióry do wędzenia o zapachu whiskey; wspaniale utrzymują pożądaną temperaturę podczas wędzenia i nadają potrawom niepowtarzalny aromat; są naturalne wolne od wszelkich zanieczyszczeń; waga 0,9 kg.
Wióra z ręcznie wybranych solidnych dębowych beczek po whiskey. Nadają pełny aromat i bogaty smak. Idealnie pasują do wołowiny, dziczyzny i wieprzowiny.
Sposób użycia: Zamoczyć wióry drzewa w wodzie na około 30 minut przed użyciem (mokre drzewo będzie wytwarzać więcej dymu i aromatu). Zawsze należy grillować z zamkniętą pokrywą, aby dym w pełni penetrował przyrządzane danie. Grille na węgiel drzewny: gdy węgiel pokryje się białym popiołem i jest gotowy do przyrządzania potrawy, rozrzucić garść mokrych wiór na górę gorącego węgla drzewnego. Grille gazowe: przed rozgrzaniem grilla, umieścić mokre wióra w małym pojemniku pod rusztem. Uzyskanie dymu wewnątrz grilla przed umieszczeniem potraw na ruszcie daje lepsze rezultaty.
Zobacz polecane produkty:
|
|