Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WHOLE GRAIN BREADS BY MACHINE OR HAND Ojakangas

22-05-2014, 16:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 131.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4176434794
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 22-05-2014 16:10:17

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86539, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57754, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50649, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45382, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84873, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86539, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57754, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50649, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45382, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84873

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Whole Grain Breads by Machine or Hand

WHOLE GRAIN BREADS BY MACHINE OR HAND Ojakangas

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Beatrice Ojakangas
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 9 Jan 2004
Dimensions: 18.7 x 2.7 x 23.3 cm
Format: Paperback
Pages: 416
Condition: NEW
Product_ID: A7645CD25X

 

 

''Possibly the best such bread book on the market ...every recipe a winner.'' - ''New York Times.'' This accessible book gives new and experienced bakers the freedom and flexibility they need to make excellent homemade loaves, with more than 190 recipes that range from a simple Sourdough Bread to a fancy Finnish Cardamom Coffee Braid. Celebrated as a ''reliable and inventive recipe writer'' by ''Publishers Weekly'', Beatrice Ojakangas shares four ways to make each delicious whole-grain recipe step by step: by hand, mixer, food processor, and bread machine. Beatrice Ojakangas (Duluth, MN) is a well-known food writer, author, and consultant whose articles have appeared in ''Gourmet'', ''Bon Appetit'', ''Redbook'', and other magazines. Her many books include the James Beard Award - winning ''Light and Easy Baking''. She has been a guest on radio and television, including CNN, ''Martha Stewart Living'', and ''Baking with Julia''.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: BAKING BY HAND OR BREAD MACHINE Treuille

 PAUL HOLLYWOOD'S BREAD Paul Hollywood

 PETER REINHART'S ARTISAN BREADS FAST Reinhart

 CRUST AND CRUMB Peter Reinhart

 DOUGH Richard Bertinet

 LOCAL BREADS Daniel Leader