WHITE CHOCOLATE - Profesjonalny syrop barmański o smaku białej czekolady.
W odróżnieniu od „czekolady” (tj. czekolady mlecznej lub gorzkiej), bogaty, maślany smak białych czekolad nie pochodzi od samych ziarenek kakao lecz od masła kakaowego. Słodki, subtelny smak białej czekolady doskonale uzupełnia i wzmacnia inne smaki. Idealna do robienia kawy mokka lub wzmacniania chłodzonych oraz mrożonych kaw z mlekiem skondensowanym, cappuccino, espresso, smakowych milkszejków, czekolad... Biała czekolada MONIN zadowoli wszystkich.
Specyfikacja produktu:
BARWA: Bardzo przejrzysta, złota SMAK: Maślany zapach z nutką wanilii, kremowy kakaowy smak ZASTOSOWANIA: Kawy, koktajle, napoje deserowe, milkszejki DOSTĘPNE OBJETOŚCI: 0.7 L
Propozycje drinków:
Cappuccino Martini -7 ml syropu Hazelnut MONIN -15 ml syropu White Chocolate MONIN -1 espresso -35 ml wódki -lód Umieść składniki w szejkerze. Wstrząsaj przez kilkanaście sekund. Nalej mieszankę do kieliszka i udekoruj.
Mrożona biała mokka -30 ml syropu White Chocolate MONIN -1 espresso -1 łyżeczka cukru pudru o smaku waniliowym -lód Umieść składniki w szklance i starannie wymieszaj.
MN.92
Produkt dostępny na zamówienie - czas realizacji 5 dni roboczych. |