Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WHISKY: TECHNOLOGY, PRODUCTION AND MARKETING

11-04-2015, 2:52
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 506.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169788223
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 8   
Koniec: 11-04-2015 02:54:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24106, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76149, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93700, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70404, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40173, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24106, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76149, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93700, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70404, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40173

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Whisky: Technology, Production and Marketing

WHISKY: TECHNOLOGY, PRODUCTION AND MARKETING

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Inge Russell, Graham Stewart
Language: English
Publisher: Academic Press
Publication Date: 15 Sep 2014
Dimensions: 21 x 15 x 2.2 cm
Format: Hardcover
Pages: 444
Condition: NEW
Product_ID: A1B4A17355

 

 

Whisky: Technology, Production and Marketing explains in technical terms the science and technology of producing whisky, combined with information from industry experts on successfully marketing the product. World experts in Scotch whisky provide detailed insight into whisky production, from the processing of raw materials to the fermentation, distillation, maturation, blending, production of co-products, and quality testing, as well as important information on the methodology used for packaging and marketing whisky in the twenty-first century. No other book covers the entire whisky process from raw material to delivery to market in such a comprehensive manner and with such a high level of technical detail. * Only available work to cover the entire whisky process from raw material to delivery to the market in such a comprehensive manner* Includes a chapter on marketing and selling whisky* Foreword written by Alan Rutherford, former Chairman and Managing Director of United Malt and Grain Distillers Ltd.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE COMPLETE BEER COURSE Joshua Bernstein

 TASTING BEER Randy Mosher

 THE WORLD ATLAS OF WHISKY Dave Broom

 THE CURIOUS BARTENDER Tristan Stephenson

 PROOF: THE SCIENCE OF BOOZE Adam Rogers

 MALT WHISKY YEARBOOK 2015 Ingvar Ronde