Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WHISKY: TECHNOLOGY, PRODUCTION AND MARKETING

23-05-2014, 14:17
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 848.40 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4179502056
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 7   
Koniec: 23-05-2014 14:05:56

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97885, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55526, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>66920, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52526, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93858, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97885, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55526, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>66920, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52526, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93858

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Whisky: Technology, Production and Marketing (Handbook of Alcoholic Beverages)

WHISKY: TECHNOLOGY, PRODUCTION AND MARKETING

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Inge Russell, Graham Stewart, Charles Bamforth
Language: English
Publisher: Academic Press
Publication Date: 10 July 2003
Dimensions: 24.6 x 19.2 x 2.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 384
Condition: NEW
Product_ID: A1B669B025

 

 

''Whisky: Technology, Production and Marketing'' explains in technical terms, the science and technology of producing whisky, combined with information from industry experts on successfully marketing the product. World experts in Scotch whisky provide detailed insight into whisky production from the processing of raw materials, to the fermentation, distillation, maturation, blending, production of co-products and quality testing, as well as important information on the methodology used for packaging and marketing whisky in the twenty-first century. No other book covers the entire whisky process from raw material to delivery to the market in such a comprehensive manner and with such a high level of technical detail. This is the only available work to cover the entire whisky process from raw material to delivery to the market in such a comprehensive manner. It includes a chapter on marketing and selling whisky. The Foreword is written by Alan Rutherford, former Chairman and Managing Director of United Malt and Grain Distillers Ltd.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 HOW TO MAKE WHISKEY Bryan Davis

 THE ART OF DISTILLING WHISKEY AND OTHER SPIRITS

 THE SCIENCE AND TECHNOLOGIES OF WHISKIES Piggott

 JIM MURRAY'S WHISKY BIBLE 2014 Jim Murray

 MALT WHISKY YEARBOOK 2014 Ingvar Ronde

 CRAFT OF WHISKEY DISTILLING Bill Owens