Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WHERE CHEFS EAT Phaidon Editors

22-05-2014, 4:17
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 103.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4174508485
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 22-05-2014 04:23:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02629, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77388, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48654, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25168, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13113, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02629, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77388, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48654, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25168, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13113

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Where Chefs Eat: A Guide to Chefs' Favourite Restaurants

WHERE CHEFS EAT Phaidon Editors

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Phaidon Editors
Language: English
Publisher: Phaidon Press Ltd
Publication Date: 2 Jan 2013
Dimensions: 5 x 14.6 x 21 cm
Format: Hardcover
Pages: 704
Condition: NEW
Product_ID: A714D65419

 

 

Finally...the first international restaurant guidebook by the real insiders: over 400 of the world's top chefs. From bargain noodle joints to high-end restaurants; late night haunts to all day breakfasts; neighborhood eateries to destination restaurants; Where Chefs Eat reveals over 2,000 personal recommendations by chefs of their top places to eat in all major cities around the world. With entertaining reviews, quotes from the chefs, clever maps, and an easy-to-use system of organization, Where Chefs Eat breaks the mould of the traditional guidebook. Find out where to eat, when to go, and what to order. It's like having a top chef as your best friend to give you advice whenever you need to book a reservation. Chef contributors include: Hugh Acheson, Ferran Adria, Alex Atala, Michael Anthony, John Besh, Daniel Boulud, April Bloomfield, Heston Blumenthal, Sean Brock, David Chang, Wylie Dufresne, Gabrielle Hamilton, Fergus Henderson, Daniel Humm, Corey Lee, Anito Lo, Matt Molina, Carlo Mirarchi, Magnus Nilsson, Ken Oringer, Daniel Patterson, Rene Redzepi, Andy Ricker, Eric Ripert, Marcus Samuelsson, Ben Shewry, Craig Stoll, and hundreds more.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 FOOD LOVERS' LONDON Jenny Linford

 THE ART OF THE RESTAURATEUR Nicholas Lander

 HOW TO BOIL AN EGG Rose Carrarini

 SECRET LONDON - UNUSUAL BARS AND RESTAURANTS

 THE NEW YORK TIMES. 36 HOURS. ASIA & OCEANIA

 THE NEW YORK TIMES, 36 HOURS: EUROPE Ireland