| Realizacja i postęp w wysyłce: (czynne od pn-pt 8 do 16)
(22)[zasłonięte]37976 - Artur Informacje o statusie zamówienia (23[zasłonięte]871)
[zasłonięte]@op.pl |
| Koszty wysyłki: Kurierem Siódemka:
Pobranie: 16 zł Wpłata: 12 zł
Za przesyłkę kurierską płacisz tylko raz bez względu na ilość zakupionych produktów.
Poczta Polska:
Koszt paczki pocztowej obliczamy według aktualnego cennika poczty polskiej i wagi zamówionego towaru.
|
|
|
|
|
|
|
|
| M Bank
Centrum Odżywek Sabały 55/1 02-174 Warszawa
111[zasłonięte]200400[zasłonięte]40274[zasłonięte]852 | |
| Odbiór osobisty w naszych sklepach w Warszawie: Sabały 55 (Okęcie) Godziny otwarcia: pon-piątek - 10 - 18 sobota - 10 - 14 tel. (22)[zasłonięte]737-14 [zasłonięte]@centrumodzywek.net
Grochowska 249/251 Godziny otwarcia: pon-piątek - 10 - 18 sobota - 10 - 14 tel. 725-[zasłonięte]-489 [zasłonięte]@centrumodzywek.net
UWAGA SKLEP PRZY ULICY GROCHOWSKIEJ BĘDZIE CZYNNY OD 01-07-2012R
Uwaga! Ze względu na bardzo dużą ofertę zastrzegamy sobie odbiór zamówienia do 48h. Czas liczony jest od wysłania meila na adres odbioru lub zatelefonowanie na numer odbioru i potwierdzenie złożenia zamówienia i chęć odbioru osobistego. W 90% jednak produkt możecie Państwo odebrać tego samego dnia!
|
|
|
| Weider Glutamine - 400g
Substancja wzbogacająca codzienną dietę i równoważąca ewentualne niedobory białkowe. Glutamina to najważniejszy aminokwas dla kulturysty. Powoduje: rozrost mięśni (anabolizm), wzmożone wydzielanie hormonu wzrostu, blokowanie katabolicznego działania kortyzolu, zwiększone wchłanianie aminokwasów i wody do komórek, przyspieszoną regenerację potreningową, powiększenie objętości komórek mięśniowych. Skład: L-Glutamina w proszku (100%) Sposób użycia: 5 g L-Glutaminy wymieszać ze 100 ml wody. Po przygotowaniu porcji od razu spożyć. Przyjmować 1 porcję dziennie. Wartość odżywcza | W 100 g | W 1 porcji (5g) | Wartość energetyczna | 1700kJ/ 400 kcal | 84,9 kJ/ 20 kcal | Białko z czego Glutamina | 100g 100g | 5g 5g | Węglowodany | < 1g | < 1g | Tłuszcz | < 1g | < 1g |
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
|
|
|
|