Wszelkich brakujących informacji na Naszej aukcji udzielą Państwu
MAŁGORZATA
tel. 501 [zasłonięte] 253
KATARZYNA
tel .603 [zasłonięte] 668
lub napisz do nas
wka_[zasłonięte]@interia.pl
Informacji telefonicznych udzielamy:
od wtorku do piątku
w godz: 12:OO - 16:OO
Zasady aukcji
Wałbrzyska Księgarnia Akademicka M.K.Morzyk
ul. Wrocławska 10
58-309 Wałbrzych
31 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]095[zasłonięte] 0098 6083
(P K O Bank Polski S.A.)
Dostawa
Przesyłki wysyłane są zazwyczaj na następny dzień po zaksięgowaniu wpłaty. W sporadycznych przypadkach w ciągu 4 dni roboczych.
KOSZTY PRZESYŁKI NALICZANE WEDŁUG WAGI I CENNIKA POCZTY POLSKIEJ. Do kosztów przesyłki doliczono koszt opakowania. ( Koperta ochronna )
Przy zakupie więcej niż 1 przedmiotu należy skontaktować się w celu uzgodnienia kosztów przesyłki lub poczekać aż My się skontaktujemy. Ceny kosztów przesyłki na aukcjach są naliczane do wysyłki 1 książki.
PRZY WYSYŁCE ZAGRANICZNEJ OBOWIĄZUJĄ INNE KOSZTY WYSYŁKI NIŻ PODANE NA AUKCJI.
Do każdej książki wystawiamy paragon lub na życzenie fakturę Vat .
UWAGA NIE WYSYŁAMY ZA POBRANIEM .
PEŁNY REGULAMIN KSIĘGARNI DOSTĘPNY NA STRONIE O MNIE
Menu End
Wegetariańskie przepisy
Poradnik bez kantów
Autor/autorzy:
Jay Weinstein
Dane techniczne
![](http://septem.pl/img/septem.png)
Tytuł oryginału:The Everything Vegetarian Cookbook: 300 Healthy Recipes Everyone Will Enjoy
Tłumaczenie:Dominika Hilszczańska
ISBN:83-[zasłonięte]-0712-9
Format:B5
Oprawa:miękka
stron 360
![](https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKt0DQUfzeRonhsHo9i-2A6F_5-dD-jJ8sO3JzUW8mxnQU1pxORw)
0,574
KG + ![](http://www.fizjo-fit.com/images/koperta.jpg)
Opis
Szybko, łatwo, smakowicie
Sałatki i dania z owoców i warzyw
Zupy i potrawy z makaronu i ryżu
Ciasta i desery
Ta książka zaspokoi Twój wegetariański apetyt. Jej autor, doświadczony szef kuchni, radzi, jak smacznie i zdrowo obywać się bez mięsa. Okazuje się, że można to robić, dostarczając organizmowi potrzebne składniki i nie spędzając połowy życia w kuchni. Poznaj przepisy kulinarne z menu błyskawicznego i dla koneserów. Odkryj swoje nowe ulubione smaki. Dowiedz się, jak przygotować danie na każdą okazję dla jednej, dwóch i większej liczby osób. W tej książce znajdziesz wszystko, czego chcesz dowiedzieć się o kuchni wegetariańskiej.
Nauczysz się:
przygotowywać sosy sałatkowe i do dań na ciepło -- bogactwo smaków połączone z prostotą składników,
wykorzystywać egzotyczne dodatki -- avocado, dziki ryż, kawior, chleb kukurydziany, tiramisu,
doceniać skrobiowe złoto -- różne odmiany ziemniaków,
przyrządzać soję i soczewicę -- chleb powszedni wegetarianina,
stosować triki kuchenne -- jak poszatkować 10 jajek w pół minuty i w 2 sekundy wypestkować ogórek,
pamiętać o porach roku w kuchni -- co smakuje w letni dzień, a co zostawić na zimowe popołudnie.
Jay Weinstein jest dziennikarzem kulinarnym radia NPR, profesjonalnym kucharzem i absolwentem prestiżowego Amerykańskiego Instytutu Kulinarnego. Pracował w wielu prestiżowych restauracjach w USA, między innymi w bostońskiej Jasper i nowojorskiej Le Bernardin. Ma swoim dorobku autorskim wiele książek i innych publikacji kulinarnych.
![](https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0yskrIneN4Pa38s0XBTgXUqc4CKSjOB2rpdMXCXQ6Fd0mN_9y)
Stopka