tytuł: Warzywa faszerowane i zapiekane
Ponad 400 przepisów tradycyjnej kuchni polskiej na przystawki, zupy, pieczenie, dania mączne, a także ryby, ciasta, desery, konfitury, marynaty i nalewki.
Idealna pomoc w przygotowaniu tradycyjnych świąt.
wydawnictwo: Olimp Media
format: 17.0x24.5cm
ilość stron: 144
opis wydawcy
"W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na pełne witamin i błonnika dania z warzyw. Tych najczęściej spożywanych - takich jak ziemniaki, kalafior, papryka czy pomidor - oraz tych mniej popularnych - takich jak dynia, bakłażan czy cykoria.Znajdziesz tu receptury na warzywa nadziewane na zimno i na gorąco - np. biedronki z pomidorów czy papryki faszerowane bryndzą.
Ponadto prezentujemy przepisy na warzywne zapiekanki i warzywa z rusztu oraz całą gamę pomysłów na gołąbki - z kapusty białej, modrej czy liści winorośli lub szpinaku, wypełnione rozmaitymi farszami.Obok szybkich i prostych dań - np. brukselki zapiekanej w sosie serowym czy łódeczek z selera naciowego z kremem ziołowym - proponujemy bardziej wykwintne specjały - np. roladę z pora i cielęciny czy gwiazdę z cykorii."
stan: idealny, nowa
Przedmioty zakupione na kilku różnych aukcjach wysyłam jedną przesyłką.do 500 g - 6 zł (list polecony ekonomiczny) lub 7 zł list polecony priorytetowydo 1 kg - 8 zł (list polecony ekonomiczny), 9,50 zł list polecony priorytetowy, 1-2 kg - 11,50 zł paczka ekonomiczna, 13,50 zł paczka priorytetowa2-5 kg - 13, 50 zł paczka ekonomiczna, 15 zł paczka priorytetowaZapraszam do udziału w tej i innych moich aukcjach i życzę udanych zakupów.