Poczta Polska
Książki wysyłane są przesyłką poleconą do 24 godzin po pojawieniu się pieniędzy na koncie księgarni.
|
W piekarni Pięciu Przemian Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
Anna Czelej
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe… oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!
Dane techniczne: Autorzy: Anna Czelej Wydawnictwo Vivante Podtytuł Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski Oprawa Miękka ze skrzydełkami Liczba stron 194 Format A5 Rok wydania 2015 ISBN [zasłonięte]978-83170-02-6 Stan nowa, pełnowartościowa
|