
Włoski ser
GRANA PADANO
CENA 17,06 PLN
WAGA 250g
Grana Padano to jeden z najbardziej rozpoznawalnych
włoskich serów. Produkowany z krowiego mleka.
Jest on zaliczany do serów dojrzewających, twardych
oraz podpuszczkowych. Dojrzewanie sera trwa od roku
do 3 lat. Przebiega ono w dobrze wentylowanych
piwnicach gdzie temperatura nie przekracza 15-20 stopni.
Miąższ jest twardy, zauważalne są w nim pęknięcia.
Skóra jest gruba i twarda koloru ciemnozłotego.
Nieodzowny do sosów, makaronów i sałatek.
Skład: mleko krowie, podpuszczka, sól,konserwant lizozym

Wartości odżywcze w 100g
woda 30g
białko 35g
tłuszcz 30g
składniki mineralne 2,6g
kalorie 356 kcal
KJ 1755 KJ
32 % tłuszczu w suchej masie
Wszystkie sery wysyłamy do Państwa zapakowane w styropianowe pudełko, co pozwala utrzymać niską temperaturę podczas podróży.
W sezonie letnim do pudełka z serami wkładany jest wkład chłodzący.
Poniżej przedstawiamy proces pakowania.
Krok 1
W styropianowe pudełko wyłożone pergaminem, które umieszczone jest w kartoniku wkładamy zapakowane próżniowo zamówione produkty.


Krok 2
Wolne miejsca są wypełniane papierem tak aby ser nie przemieszczał się podczas transportu.

Krok 3
Po zapakowaniu serów styropianowe pudełko jak i karton zostaje zamkniety oraz starannie zaklejony. Towar jest gotowy do wysyłki.


Taki sposób pakowania pozwala nam dostarczać Państwu nasze wyśmienite produkty przez cały rok.
|