Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Włoski dla bystrzaków +WŁOSKIE SPECIAŁY

13-07-2012, 14:53
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 35.80 zł     
Użytkownik KSIENGARNIA1956
numer aukcji: 2427855320
Miejscowość NAMYSŁÓW
Zostało sztuk: 2    Wyświetleń: 22   
Koniec: 17-07-2012 11:56:07

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2010
Kondycja: bez śladów używania
Język: włoski
Zestaw: książka + CD
Przeznaczenie: dla dorosłych,
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Generator kreator aukcji Allegro Aukcyjka 2<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>012 20 szablony aukcji


MOJE DANE

Strona "O mnie"

Inne moje aukcje

Moje komentarze





KONTAKT ZE MNĄ

Wyślij do mnie e-maila

GG: 32[zasłonięte]219

Nr tel.: 660[zasłonięte]347



KOSZTY WYSYŁKI

WYSYŁKA - 8,00 ZŁ

POCZTA POLSKA

PRZESYŁKA EKONOMICZNA

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE ,, O MNIE ,,



REGULAMIN AUKCJI

REGULAMIN AUKCJI DOSTĘPNY JEST NA STRONIE ,, O MNIE ,,



OPIS PRZEDMIOTU

ZABACZ MÓJ DRUGI SKLEP NA ALLEGRO SERDECZNIE ZAPRASZAM
Włoski dla bystrzaków +WŁOSKIE SPECIAŁY

Włoski dla bystrzaków +DRUGA KSIĄZKA GRATIS

Autorzy: Francesca Romana Onofri, Karen Antje Möller

wydania- 2010
Stron: 320
Zawiera CD-ROM
ISBN- 978-83-[zasłonięte]-3200-8
Format:B5
Oprawa:miękka


Świat włoskiej polityki jest zadziwiająco podobny do tego, co znamy z naszego polskiego podwórka. Również sami Włosi, choć obdarzeni nieco większym temperamentem, w bardzo wielu aspektach przypominają Polaków. Nic więc dziwnego, że czujemy się tam jak w domu, a do tego jeszcze lazurowe morze, błękitne niebo i apetyczne... spaghetti!

Przygotowaliśmy dla Ciebie podręcznik oparty na znanej na całym świecie metodzie Berlitza. Będzie on stanowił doskonały substytut każdego kursu językowego lub stanie się jego znakomitym uzupełnieniem. Z pewnością docenisz go, jeśli szukasz książki oferującej klarownie opisaną gramatykę, a przy tym pomysły na praktyczne zastosowanie poznanego słownictwa. Naucz się porozumiewać po włosku w podróży, restauracji, muzeum i podczas zakupów. Podpowiemy Ci też, jak czerpać radość z rozrywki we włoskim stylu.

Ćwicz wymowę oraz akcent i prowadź płynne rozmowy po włosku.
Sprawdź, jak można gładko opanować gramatykę i odmianę czasowników.
Poznaj i naucz się stosować na co dzień idiomy i popularne powiedzenia.
Skorzystaj również z cennych rad, przydatnych w czasie podróży po Italii.
Ponadto znajdziesz tu dekalogi: 10 sposobów na szybką naukę języka włoskiego, 10 rzeczy, których nigdy nie należy mówić po włosku, 10 ulubionych zwrotów Włochów oraz 10 ważnych włoskich świąt.

Francesca Romana Onofri - autorka podręczników do nauki języka włoskiego, tłumaczka i pedagog
Karen Antje Möller - współautorka, a także redaktorka podręczników i ćwiczeń do nauki włoskiego

DODATKI SPECJALNE:
Dialogi z książki na płycie CD
Tabele odmiany czasowników
Słowniczek polsko-włoski i włosko-polski


+


DRÓGA KSIĄZKA GRATIS



Włoskie specjały. Książka kucharska. Poradnik bez kantów


Autor: Dawn Altomari
wydanie: 2008
Stron: 328
Format:180x235 mm
Oprawa:miękka


Włochy to raj dla zmysłów. To kraj opery karmiącej słuch. To kolebka renesansu słynnego z najznakomitszych dzieł sztuki stanowiących ucztę dla oczu. To ojczyzna czerwonego Ferrari, którego skórzana tapicerka wzbudza tęsknotę za wielkim luksusem. Miejsce, gdzie zapach ziół, cytrusów i bergamotki miesza się z wieloma innymi, zaskakując swą intensywnością. I nawet w tym cudownym zakątku wszechświata wszystkie drogi prowadzą do... kuchni.

Jeśli włoskie menu kojarzy Ci się głównie z odgrzewaną pizzą, makaronem spaghetti z knajpy na rogu ulicy albo deserem tiramisu, w przypadku którego nie można właściwie orzec, czy jest jogurtem, czy może ciastkiem, czas najwyższy powiedzieć: "BASTA!". Zacznij ucztować jak rzymscy bogowie i poznaj zadziwiające przepisy wykorzystujące tak smakowite produkty, jak oliwa z oliwek, ocet balsamiczny, frutti di mare, pomidory w stu odmianach oraz słynne białe trufle.

Wyobraź sobie prawdziwe niebo w gębie. Niebo znad Toskanii, Lombardii, Sycylii i Kalabrii. Przygotuj wszystkie kubki smakowe na eksplozję oryginalnych i doskonałych smaków:

apetycznych zup sporządzanych ze starannie dobranych warzyw i ziół;
delikatnych mięs aromatyzowanych najlepszymi przyprawami;
gęstych sosów podawanych do makaronów i ravioli;
świeżych sałatek i wyśmienitych owoców morza;
pysznych deserów zakrapianych wyrafinowanymi alkoholami.
Dawn Altomari jest absolwentką Amerykańskiego Instytutu Kulinarnego i szefem kuchni. Pracuje w przemyśle spożywczym już od ponad dziesięciu lat. Uwielbia kuchnię śródziemnomorską.






Autorem programu, którym wykonano aukcję jest WWW_STACKSOFT_PL