Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Włoska kawa mielona BARBERA MAG.ESPRESSO CASA 250g

26-06-2015, 23:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 12.90 zł     
Użytkownik lussy82
numer aukcji: 5398972101
Miejscowość Staszów
Wyświetleń: 2   
Koniec: 26-06-2015 23:13:18
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

  • Masz pytania ?
  • chętnie na wszystkie odpowiemy
  • Pon- Pt od 8.00 do 16.00
 
telefon
506[zasłonięte]255
 
 
email
[zasłonięte]@gmail.com
 
 
godziny otwarcia
Pon- Pt 8 - 20
 
 
 
adres

 

Neochemia

Paweł Zdun
Wólka Żabna 10
28-200 Staszów


 

 
Przedmioty wysyłamy do 24 h od momentu otrzymania wpłaty
Paczki wysyłamy
 
    • Pocztex Kurier 48 - 12/15 zł
    • Pocztex Kurier 48 za pobraniem - 16/18 zł

Przyjmujemy płatności

 

Nr. konta

35 1020 [zasłonięte] 4[zasłonięte]9260002 [zasłonięte] 013824

Regulamin dostępny na naszej stronie o mnie.

 

 

 

Zanim dokonasz zakupu wejdź na stronę o mnie i zapoznaj się z moim regulaminem. Dokonanie zakupu na mojej aukcji jest równoznaczne z akceptacją mojego regulaminu.

 

 
 

                     

 CAFFE BARBERA MAG. ESPRESSO CASA 250g                                                   
 

   

ESPRESSO CASA wyróżnia się specjalnym przemiałem nadającym się do domowych maszynek do kawy espresso. Z mieszanki złożonej ze szlachetnych gatunków delikatnej kawy Arabica i mocnej kawy Robusta otrzymuje się napój o gęstej, askamitnej piance, mocny dla podniebienia i o pełnym smaku. Prażenie jest powolne i intensywne. Zapewnia ono wonne zapachy oraz przyjemnie trwały posmak.

 

 

 

1    Założona w 1870 r.
  Sekret dystyngowanej i pełnej aromatu oraz smaku kawy Barbera tkwi w 145 latach doświadczeń firmy, której założyciele najbardziej cenią jakość i tradycję


2  Plantacja

Firma Barbera nabywa ziarna kawy bezpośrednio u ich producentów aby zoptymalizować jakość mieszanki. 7 wysokiej jakości gatunków ziaren jest odpowiednio wyselekcjonowana z najlepszych plantacji w Brazylii, Ameryce Środkowej oraz Indonezji. Każdy gatunek ziarna jest wybierany do odpowiedniego procesu palenia kawy.

 


3Sztuka palenia kawy
Troska którą przykłada się do palenia kawy jest najistotniejsza w tworzeniu tak delikatnego produktu jakim są kawy Barbera, wieloletnia tradycja w tej dziedzinie sprawia iż niepowtarzalny smak ziaren pozostaje nietknięty.


5Cenne mieszanki

 Różne rodzaje ziaren mieszane są mądrze w sposób który jest tajemnicą strzeżoną firmy Barbera.

Sprawdzone procedury wykorzystywane są do otrzymywania produktu z najwyższej półki pełnego świeżości i smaku, który miłośnicy expresso mogą w pełni docenić.