Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WŁOSKA CZEKOLADA DO PICIA RISTORA SU 1000 G GĘSTA!

17-01-2012, 5:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 45 zł     
Użytkownik coffeemarket
numer aukcji: 2032982729
Miejscowość Węgrów
Wyświetleń: 26   
Koniec: 16-01-2012 12:31:03

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Telefon:602-[zasłonięte]-469
E-mail: [zasłonięte]@interia.pl

Poczta Polska: 
-paczka od 1-2 kg:
11 PLN ekonomiczna
13 PLN priorytetowa
-paczka od 2-5 kg
13 PLN ekonomiczna
14,50 PLN priorytetowa
Paczki powyżej 5 kg wysyłamy włącznie kurierem w cenie 16 PLN.

 
Kurier UPS:
Paczka do 30 kg-16 PLN


1.Przy zakupie kilku przedmiotów na naszych aukcjach za wysyłkę płacisz tylko raz.
2.Po licytacji prosimy o wiadomość potwierdzającą zakup, formę płatności i adres do wysyłki.
3.Do każdego zakupionego towaru wystawiamy fakturę VAT.


 

CZEKOLADA RISTORA SU
1000 G




Czekolada Su 1000g - gęsta, barowa czekolada pitna.
Towar oryginalny przeznaczony na rynek wloski.

Gęsta czekolada pitna, typu barowego.
Skład: cukier, odtłuszczone kakao, skrobia kukurydziana, sól i aromaty.
Nie zawiera mleka w proszku.
 
Sposób przygotowywania:

Na kuchence gazowej (elektrycznej)

Wsypać 2 łyżki stołowe czekolady do metalowego garnuszka (np. latiery ze stali nierdzewnej), odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem. Następnie podgrzewać na umiarkowanym ogniu, stale mieszając - aż do osiągnięcia odpowiedniej gęstości i jednolitej konsystencji. Na koniec przelać czekoladę do filiżanki.

W ekspresie ciśnieniowym - pod dyszą do spieniania mleka

Wsypać 2 łyżki stołowe czekolady do metalowego garnuszka (najlepiej latiery ze stali nierdzewnej), odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem. Następnie podgrzewać pod dyszą do spieniania mleka, aż do osiągnięcia
odpowiedniej gęstości i jednolitej konsystencji. Na koniec przelać czekoladę do filiżanki.

W kuchence mikrofalowej

Wsypać 2 łyżki stołowe czekolady do dużej filiżanki, odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem. Następnie włożyć filiżankę do mikrofalówki na ok. 1 minutę (przy 750 Wattach). Aby otrzymać czekoladę bardziej gęstą, można przedłużyć czas przygotowywania o 15 sekund. Aby przygotować jednocześnie więcej filiżanek czekolady, należy nastawić mikrofalówkę na ok. 2 minuty. Gęstość napoju zależy od ilości mleka i czasu podgrzewania.
 

Termin przydatności do spożycia: 26.10.2013.

 

  
 ZAKUPY POWYŻEJ 200 PLN PREMIUJEMY SŁODKIM UPOMINKIEM I FILIŻANKĄ SYGNOWANĄ LOGO!
*można łączyć zakupy z konta skarby_oliwiera
MOŻLIWOŚĆ BEZPŁATNEJ DOSTAWY NA TERENIE WARSZAWY I JEJ WSCHODNICH OKOLIC, PRZED ZALICYTOWANIEM PROSZĘ O KONTAKT W CELU USTALENIA SZCZEGÓŁÓW

 

 

 
ZAPRASZAMY DO ZAKUPU!

  
Zakupy z kont coffeemarket i skarby_oliwiera wysyłamy w jednej paczce, nie ponosisz podwójnych kosztów wysyłki.