Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WŁOSKA CZEKOLADA DO PICIA RISTORA SU 1000 G GĘSTA!

17-01-2012, 5:10
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 45 zł     
Użytkownik Skarby_Oliwiera
numer aukcji: 2031328419
Miejscowość Węgrów
Wyświetleń: 37   
Koniec: 15-01-2012 18:54:41

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Telefon:602-[zasłonięte]-469
Mail: [zasłonięte]@coffeemarket.pl
GG 39[zasłonięte]150Gadu-Gadu


Poczta Polska: 

*paczka od 1-2 kg (do 1 kg kawy/czekolady):
11 PLN ekonomiczna
13 PLN priorytetowa
*paczka od 2-5 kg (od 2-4 kg kawy/czekolady)
13 PLN ekonomiczna
14,50 PLN priorytetowa
*paczka od 5-10 kg (od 5-9 kg kawy/czekolady)
18 PLN ekonomiczna
20,50 PLN priorytetowa


 
Kurier UPS:
Paczka do 30 kg (do 28 kg kawy/czekolady)-16 PLN


1.Przy zakupie kilku przedmiotów na naszych aukcjach za wysyłkę płacisz tylko raz w zależności od wagi paczki (patrz Cennik i Strona O mnie).

2.Po licytacji prosimy o wiadomość potwierdzającą zakup, formę płatności i adres do wysyłki.

3.Do każdego zakupionego towaru wystawiamy paragon lub fakturę VAT na życzenie.


 


CZEKOLADA RISTORA SU
1000 G




Czekolada Su 1000g - gęsta, barowa czekolada pitna.
Towar oryginalny przeznaczony na rynek wloski.

Gęsta czekolada pitna, typu barowego.
Skład: cukier, odtłuszczone kakao, skrobia kukurydziana, sól i aromaty.
Nie zawiera mleka w proszku.
 
Sposób przygotowywania:

Na kuchence gazowej (elektrycznej)

Wsypać 2 łyżki stołowe czekolady do metalowego garnuszka (np. latiery ze stali nierdzewnej), odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem. Następnie podgrzewać na umiarkowanym ogniu, stale mieszając - aż do osiągnięcia odpowiedniej gęstości i jednolitej konsystencji. Na koniec przelać czekoladę do filiżanki.

W ekspresie ciśnieniowym - pod dyszą do spieniania mleka

Wsypać 2 łyżki stołowe czekolady do metalowego garnuszka (najlepiej latiery ze stali nierdzewnej), odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem. Następnie podgrzewać pod dyszą do spieniania mleka, aż do osiągnięcia
odpowiedniej gęstości i jednolitej konsystencji. Na koniec przelać czekoladę do filiżanki.

W kuchence mikrofalowej

Wsypać 2 łyżki stołowe czekolady do dużej filiżanki, odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem. Następnie włożyć filiżankę do mikrofalówki na ok. 1 minutę (przy 750 Wattach). Aby otrzymać czekoladę bardziej gęstą, można przedłużyć czas przygotowywania o 15 sekund. Aby przygotować jednocześnie więcej filiżanek czekolady, należy nastawić mikrofalówkę na ok. 2 minuty. Gęstość napoju zależy od ilości mleka i czasu podgrzewania.
 

Termin przydatności do spożycia: 26.10.2013.
 

 

MOŻLIWOŚĆ BEZPŁATNEJ DOSTAWY NA TERENIE WARSZAWY I JEJ WSCHODNICH OKOLIC, PRZED ZALICYTOWANIEM PROSZĘ O KONTAKT W CELU USTALENIA SZCZEGÓŁÓW

W PRZYPADKU WĄTPLIWOŚCI ODNOŚNIE KOSZTÓW WYSYŁKI PRZY ZAKUPACH WIĘKSZEJ ILOŚCI SZTUK PROSIMY O KONTAKT.

  

 

ZAPRASZAMY DO ZAKUPU!

 

WŁOSKA CZEKOLADA DO PICIA RISTORA SU 1000 G GĘSTA!