Właściwości fizyczne żywności - Pałacha, Sitkiewicz WNT
Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.
Szczegóły przedmiotu:
Książka jest NOWA
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x24.0cm
Ilość stron: 340
Wydanie: 1
Rok wydania: 2010
Gwarancja dostępności towaru.
Wszystkie książki i płyty dostępne są od ręki. Nie musicie Państwo czekać, aż sprowadzimy je z hurtowni, ponieważ posiadamy księgarnię stacjonarną oraz magazyn. Zapraszamy do odbioru osobistego zamówionych tytułów!!!
Adres naszej księgarni:GALERIA KSIĄŻKI (Dawna Główna Księgarnia Techniczna)ul. Świętokrzyska 1400-050 WarszawaOtwarte w godz:dni robocze 10-19soboty 10-18tel. 512-[zasłonięte]-341
Opcje wysyłki1) Przesyłka kurierska - 12zł
* Książkę wysyłamy w ciągu dwóch dni roboczych2) Odbiór osobisty - 0zł
Bezpieczeństwo i miła obsługa
Pomocy przy zakupach udziela profesjonalny personel. Wystawiamy paragony i faktury VAT.
Płatność
67 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 311963
* w tytule przelewu prosimy koniecznie podać swój Nick allegro