Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WĘDZENIE RYB - JULIAN PIOTROWSKI

19-01-2012, 21:51
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 16.50 zł      Aktualna cena: 16.50 zł     
Użytkownik adelix
numer aukcji: 2035893939
Miejscowość gdańsk
Licytowało: 4    Wyświetleń: 136   
Koniec: 13-01-2012 20:03:30

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
Witam na mojej aukcji,

mam do zaoferowania książkę "WĘDZENIE RYB" morskich oraz słodkowodnych. Świeżych i mrożonych. Julian Piotrowski.
Wędzone ryby – aromatyczne, jedzone jeszcze ciepłe. To właśnie po takie rarytasy ustawiają się kolejki do wędzarni nad morzem i na jeziorach. Jeśli lubicie ryby, to powiecie, że nie ma nic lepszego. Oczywiście najlepiej smakuje złowiona samodzielnie, ale nie można mieć wszystkiego. Sklepy oferują solidny asortyment świeżych ryb, więc zdobycie surowca nie jest problemem.
Książka powstała dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Po raz kolejny powtórzę nie musimy dysponować posiadłością, aby wędzić. Możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni. Zachęcam, bo ryby, które przygotujecie sami będą najlepsze, dlatego, że wy sami nadacie im smak, który najbardziej wam odpowiada.
Do dzieła kulinarni odkrywcy!
Wędzenie jest jedną z najstarszych metod konserwacji żywności, dzięki której mięso, ryby, sery, a także owoce uzyskują specyficzny zapach, smak i barwę.

98 stron

zapraszam do licytacji