witam na mojej aukcji gdzie zawsze znajdziesz najtańsze książki :)
tym razem proponuję
WĘDZENIE ORAZ domowy wyrób wędlin
Autor/tłumacz: Bernhard Gahm Rok wydania: 2012 Wydawnictwo: Rea
stron: 128, format 165x235 mm, oprawa miękka
nowe wydanie z płytą cd !!!
Tylko domowe wyroby !
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje : jak solić,
peklować,
suszyć,
wędzić i gotować mięso ,
jak przygotować wysokiej jakości wędzonki :
szynki boczek, żeberka, , schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią że przygotowanie wyrobów będzię proste . - informacje na temat potrzebnych urządzeń i dodatków, - dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, - wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach
prezentacja na cd - Domowy wyrób kiełbas !
WYSYŁKA GRATIS LISTEM EKONOMICZNYM
PRZY WPŁACIE NA KONTO
źródło opisu - strona wydawcy
najtaniej najtaniej najtaniej
19,90
zobacz moje komentarze , posiadam wiele książek o tematyce "dom i ogród" , książki dostępne od ręki
KONTAKT
602 [zasłonięte] 270
JAREK