Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb, Egon Binder

19-01-2012, 21:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 21.60 zł     
Użytkownik BestselleryPL
numer aukcji: 1996944845
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 17   
Koniec: 13-01-2012 07:10:29
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest:

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Egon Binder

Dane:
  • ISBN:83-7073-441-3
  • liczba stron: 118
  • okładka: miękka
  • wydawnictwo: Multico
  • wymiary: 130 x 190 mm
  • Rok wydania: 2006
  • Stan produktu: nowy, nieużywany



  • Opis książki:
    Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.


    Zobacz nasze pozostałe aukcje

    Dodaj nas do ulubionych sprzedawców

    Zapraszamy serdecznie.