Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WĘDZENIE MIĘSA, KIEŁBAS I RYB

17-12-2014, 10:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 25 zł     
Użytkownik spinn-pl
numer aukcji: 4808220503
Miejscowość Bydgoszcz
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 3    Wyświetleń: 84   
Koniec: 17-12-2014 09:56:25

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




+48 [zasłonięte] 272 311

 

karolina[zasłonięte]@spinn.pl


 

GG: 28[zasłonięte]523




BRE BANK oddz.bankowości detalicznej w Łodzi mBank
09 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 435822


 

 

 

 

 

POCZTA POLSKA

 

 


 

Zdjęcie

 

 
 
 Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym.
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.

Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do uźycia na kempingu i przy łowisku ryb; wędzarnie do samodzielnego wykonania; szafy i komory wędzarnicze; jak unikać błędów w czasie wędzenia.
Wędzenie mięsa i kiełbas: waźne reguły peklowania; wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny; kiełbasa surowa, parzona i gotowana; jaki dym do jakiej kiełbasy; przepisy.
Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie; metody wędzenia; gatunki ryb polecane do wędzenia; przechowywanie i zamraźanie; przepisy.

Egon Binder
120 stron
format: 13 x 19 cm
oprawa: kartonowa

 
 

 

 

Towar jest oryginalny i fabrycznie nowy!

Do każdego zakupionego na Naszych aukcjach towaru wystawiamy
pisemną gwarancję salonu wędkarskiego lub

paragon spełniający rolę gwarancji!


Przy zakupie większej ilości aukcji towar wysyłamy w jednej paczce. Wtedy za przesyłkę płacisz tylko raz.


WĘDZENIE MIĘSA, KIEŁBAS I RYB