Wędliny dostępne w naszych sklepach coraz częściej nas rozczarowują albo niską jakością, albo kosmiczną ceną. Dlatego wracamy do tradycyjnych metod wytwarzania wędlin by zapewnić sobie dawną jakość i smak.
Krótki opis działania: Palniki ogrzewają dolną część głównego pojemnika. Na grzaną powierzchnię wysypujemy zrębki. W ten sposób wytwarzamy ciepło i dym. Palniki zasilane są naftą i mają regulację mocy. Termometr pozwala kontrolować temperaturę w wędzarni.
Estetyczne opakowanie i atrakcyjna zawartość = dobry pomysł na prezent.
... a tutaj pokaz działania wędzarni
Polecamy zrębki firmy BIOWIN (buk, buk-olcha, jabłoń, grusza, czereśnia, śliwa) dostępne w naszej ofercie.
Bardziej zaawansowane wędzarnie i pozostałe akcesoria do wędzarni i wędzenia są dostępne w naszej ofercie.
Ważne - proszę o przeczytanie strony *O mnie*