Tytuł: Wędliny.
Podtytuł: Wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Autor: Franz Siegfried Wagner
Wydawnictwo: Multico
Stron: 136
Stan: środek w stanie idealnym, okładka posiada otarcia i ryski
O książce:
"(...) Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic.
Ta książka odkrywa je przed Tobą.Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztetyZostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!"
(cytat z okładki)
SERDECZNIE ZAPRASZAM NA POZOSTAŁE Z MOICH AUKCJI
Dodano 2[zasłonięte]011-10 12:33Kupując więcej przedmiotów płacą Państwo za łączną wagę przesyłki, nie zaś za wysyłkę każdego przedmiotu osobno. Odbiór osobisty możliwy jest w: Chorzelach (woj. mazowieckie): 6 dni w tygodniu (oprócz śród), w godzinach: 8-16, Warszawie: w środy, w godzinach 11-15. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości bardzo proszę o kontakt mailowy.