Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wędliny i pasztety Domowy wyrób - F.Doppler

24-01-2012, 7:00
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 34 zł     
Użytkownik madom_pl
numer aukcji: 2007688069
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 8   
Koniec: 18-01-2012 15:32:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


na wszelkie pytania odpowiadamy
mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :


AliorBank.gif

Nr konta:
85 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 590339

Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.

Podana cena za przesyłkę dotyczy zakupu 1 książki,jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKI


Wysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
pocztalogoia6.jpg
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.

Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.

Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.

Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieniu



Wędliny i pasztety

Domowy wyrób






Samodzielnie zrobiona kaszanka, kiełbasa lub pasztet mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty kupowane w sklepach. Przygotowywanie tych smakołyków w domowych warunkach nie jest zajęciem zarezerwowanym jedynie dla profesjonalistów, więc każdy może spróbować swoich sił w sztuce masarskiej.
Z książki dowiesz się, jak kroić, rozdrabniać i konserwować mięso; jakich używać przypraw i jakie stosować osłonki. Nauczysz się robić wędliny parzone i pieczone (m.in. frankfurterki, pieczeń z serem, kiełbasę monachijską, myśliwską, wiedeńską), surowe (np. kiełbasy z dziczyzny, owczą, salami), kaszanki, wątrobianki, pasztety i rolady. Oprócz szczegółowych instrukcji dotyczących sposobów przygotowania poszczególnych wędlin, w poradniku znajdziesz także cenne rady i wskazówki masarza.
Książka jest idealna dla właścicieli gospód, restauracji i firm cateringowych, także dla masarzy, którzy chcą zaoferować swoim klientom wędliny o niepowtarzalnych smakach. Jednak przede wszystkim powinni po nią sięgnąć ci, którzy chcą samodzielnie, w warunkach domowych, przygotować wyroby dobrej jakości.
Autor/autorzy:
  • Doppler
wydawnictwo:
RM
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Ilość stron: 112
Wydanie: 1
Rok wydania: 2011





Wędliny i pasztety Domowy wyrób - F.Doppler