Kontakt:Hemar sp. z o. o. ul. Piotra Sciegiennego 7 40-114 Katowice Tel: 032[zasłonięte]258-99 |
Franz
Doppler, Roman Eibensteiner WĘDLINY
I PASZTETY Domowy wyrób
WYDAWNICTWO:
RM ILOŚĆ STRON: 106 ROK WYDANIA: 2011
OPRAWA: miękka WYMIAR 16,5 x 23,5 cm
OPIS
KSIĄŻKI: Samodzielnie
zrobiona kaszanka, kiełbasa lub pasztet mają niepowtarzalny smak,
któremu nie dorównują gotowe produkty kupowane w
sklepach. Przygotowywanie tych smakołyków w domowych
warunkach nie jest zajęciem zarezerwowanym jedynie dla
profesjonalistów, więc każdy może spróbować swoich
sił w sztuce masarskiej. Z książki dowiesz się, jak kroić,
rozdrabniać i konserwować mięso; jakich używać przypraw i jakie
stosować osłonki. Nauczysz się robić wędliny parzone i pieczone
(m.in. frankfurterki, pieczeń z serem, kiełbasę monachijską,
myśliwską, wiedeńską), surowe (np. kiełbasy z dziczyzny, owczą,
salami), kaszanki, wątrobianki, pasztety i rolady. Oprócz
szczegółowych instrukcji dotyczących sposobów
przygotowania poszczególnych wędlin, w poradniku znajdziesz
także cenne rady i wskazówki masarza. Książka jest
idealna dla właścicieli gospód, restauracji i firm
cateringowych, także dla masarzy, którzy chcą zaoferować
swoim klientom wędliny o niepowtarzalnych smakach. Jednak przede
wszystkim powinni po nią sięgnąć ci, którzy chcą
samodzielnie, w warunkach domowych, przygotować wyroby dobrej
jakości.
WARUNKI
SPRZEDAŻY :
Zakupione
książki wysyłamy po wcześniej wpłacie na konto
Dane
do wpłaty otrzymacie po zakupie na swoją skrzynkę e-mail
Nie
wysyłamy za pobraniem.
Książki
wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie w dniach od pn
-pt, nie robimy wysyłek w soboty.
Korzystam
z usług Poczty Polskiej
Przy
zakupach na kilku aukcjach proszę o doliczenie do największego
kosztu wysyłki 1,50 zł za każdy kolejno zakupiony egzemplarz lub
kontakt mailowy w celu ustalenia łącznego kosztu wysyłki.
W
razie pytań , czy wątpliwości prosimy o kontakt :
[zasłonięte]@o2.pl
|