Adres:
Bratkówka 19
38-406 Odrzykoń
E-mail:
[zasłonięte]@bratkowka.eu
Telefon kontaktowy:
886 [zasłonięte] 450
13 42 03 381
Mapka dojazdowa:
Wysyłka jest realizowana
za pośrednictwem
firmy kurierskiej
od poniedziałku do czwartku.
Płatność odbywa się wyłącznie
za przedpłatą na konto
bankowe.
Numer konta bankowego:
BANK PEKAO S.A.
73 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3111110 [zasłonięte] 460149
SERDECZNIE ZAPRASZAMY
DO POSMAKOWANIA NASZYCH
WYROBÓW TRADYCYJNYCH !!!
Witamy na naszej aukcji !
Mamy do zaoferowania Państwu szeroki asortyment
wyrobów tradycyjnych przygotowywanych
według staropolskich receptur
Wyroby tradycyjne to wyroby bez udziału dodatków, podwyższających wydajność,
wspomagających smak, różnych związków substancji zwanych nowoczesnymi technologiami
Produkowane przez nas wyroby cechują się odpowiednio dobranym surowcem,
odpowiedniom kompozycją przypraw oraz ścisłą kontrolą produkcji.
Wyroby wędzone są w sposób tradycyjny w wędzarni opalanej drewnem bukowym,
co gwarantuje smak oraz jakość naszych produktów
Staramy się sprostać najbardziej wyrafinowanym wymaganiom klienta
FILMIK PRZEDSTAWIA KROK PO KROKU PRODUKCJĘ WYROBÓW TRADYCYJNYCH- BRATKÓWKA
ZESTAW WYROBÓW TRADYCYJNYCH
Cena zestawu: 150 zł
Waga zestawu: 6 kg - 6,5 kg
Szynka z Bratkówki
ok. 1,5 kg
Krakowska pieczona
ok. 0,8 kg
Kiełbasa wiejska
ok. 1 kg
Klops z Bratkówki
ok. 0,7 kg
Kabanos z Bratkówki
ok. 0,5 kg
Baleron wiejski
ok. 1,5 kg
Mamy do zaoferowania możliwość stworzenia indywidualnego zamówienia.
Po przez kontakt telefoniczny.
Kwota zamowienia indywidualnego nie może być niższa od kwoty podanej w aukcji.
KIEŁBASA zwyczajna
wieprzowa wędzona parzona
SKŁAD: mięso wieprzowe 70%, mięso wołowe 24%,
skórki 12%, pek-sól
KIEŁBASA KRAKOWSKA PIECZONA
wieprzowa wędzona pieczona
na 100g wyrobu zużyto 135g surowca
mięso wieprzowe, pieprz, sól, pek-sól
POLĘDWICA Z BRATKÓWKI
wędzonka wieprzowa
skład: na 100g wyrobu zużyto 145g surowca
poledwica wieprzowa, sól, pek-sól
SALCESON Z BRATKÓWKI
wędlina podrobowa parzona
skład: mięso z głów wieprz. 40%, wołowe 15%, skórki 10%,
ozory wieprzowe 30%, przyprawy naturalne, pek-sól
SALCESON
wędlina podrobowa parzona
skład: mięso z głów woeprz. 40%, wołowe 15%,
przyprawy naturalne, pek-sól
SZYNKA Z BRATKÓWKI
wędzonaka wieprzowa wędzona parzona
skład: na 100g wyrobu zużyto 120g surowca
mięsiń szynki wieprzowej, sól, pek-sól
SZYNKA WIEJSKA
wędzona wieprzowa parzona wędzona
skład: na 100g wyrobu zużyto 115g surowca
mięsień szynkiwieprzowej, sól, pek-sól
SZYNKA TRADYCYJNA
wędzonka wieprzowa wędzona parzona
skład: na 100g wyrobu zużyto 113g surowca
mięsień szynki wieprzowej, sól, pek-sól
BALERON WIEJSKI
wedzonka wieprzowa wedzona parzona
skład: karkówka wieprzowa obrobiona 95%,
sól, pek-sól
KIEŁBASA OGNISKOWA
wieprzowa wędzona parzona
skład: mięso wieprzowe 45%, mięso wołowe 14%,
skórki 12%, podgardle 15%, sól, pek-sól , pieprz czarny
KIEŁBASA WIEJSKA
wieprzowa wędzona parzona
skład: na 100g wyrobu zużyto 110g surowca
pek-sól, sól
KIEŁBASA SZYNKOWA WIEPRZOWA
wieprzowa wędzona parzona
na 100g wyrobu zużyto 110g surowca
mięso wieprzowe, pieprz, sól, pek-sól
KABANOS Z BRATKÓWKI
wieprzowa wędzona pieczony
skład: na 100g wyrobu zużyto 130g surowca
pek-sól, pieprz czarny, sól
KIEŁBASA BIAŁA
wieprzowa wędzona parzona
skład: mięso wieprzowe 45%, mięso wołowe14%, skórki 12%,s
podgardle 15%, sól, pek-sól, pieprz czarny
Wagi wyrobów mogą różnić się dlatego też
wszelkie niedopłaty/ zwroty będą regulowane po przygotowaniu do wysyłki
Przy naszej produkcji zachowane są standardy bezpieczeństwa,
które pozwalają nam i naszym odbiorcom mieć pewność, że nasze produkty są smaczne i zdrowe
PAKOWANIE
Wyroby pakujemy próżniowo , a następnie wkładamy w mocny karton.
W okresie letnim przy temp.powyżej 15 st.C stosujemy opakowania termoizolacyjne.
Dodatkowy koszt opakowania termoizolacyjnego to 7 zł.