Średnica wewnętrzna
mm
|
Grubość ścianki
mm
|
Ciśnienie pracy
MPa
|
Ciśnienie
rozrywające
MPa
|
8,0 |
5,5 |
2,5 |
7,5 |
10,0 |
5,5 |
2,5 |
7,5 |
12,5 |
5,5 |
2,5 |
7,5 |
16,0 |
5,3 |
2,5 |
7,5 |
20,0 |
5,3 |
2,0 |
6,0 |
25,0 |
5,3 |
2,0 |
6,0 |
31,5 |
5,5 |
1,5 |
4,5 |
35,0* |
5,7 |
1,2 |
3,6 |
38,0* |
5,8 |
1,2 |
3,6 |
40,0 |
5,8 |
1,2 |
3,6 |
45,0* |
6,0 |
1,0 |
3,0 |
50,0 |
6,0 |
1,0 |
3,0 |
63,0 |
6,0 |
0,7 |
2,1 |
75,0* |
6,0 |
0,7 |
2,1 |
80,0 |
6,0 |
0,7 |
2,1 |
90,0* |
6,0 |
0,5 |
1,5 |
100,0* |
6,0 |
0,5 |
1,5 |
110,0* |
6,0 |
0,5 |
1,5 |
125,0* |
7,0 |
0,4 |
1,2 |
150,0* |
7,0 |
0,3 |
0,9 |
200,0* |
8,5 |
0,2 |
0,6 |
250,0* |
8,5 |
0,2 |
0,6 |
300,0* |
8,5 |
0,2 |
0,6 |
|
Wąż spełnia wymogi PZH, FDA,
BGVV oraz posiada uznanie
liczących się producentów
produktów spożywczych.
Przeznaczony do:
|
przetaczania
produktów
spożywczych
wymagających
zastosowania gumy
pozbawionej zapachu
i smaku, takich jak:
woda pitna, mleko,
produkty mleczne,
soki, moszcze,
napoje o zawartości
alkoholu: niebieskie
stężenie max 40%,i
żywnością kwaśną o
pH ≤4,5 |
|
|
|
Temperatura
pracy:
|
od -30°C do +70°C,
okresowo do +140°C
podczas przemywania
węża gorącą wodą lub
parą wodną |
|
Warstwa
wewnętrzna:
|
gumowa, EPDM biała,
gładka |
|
Warstwa
zewnętrzna:
|
gumowa, EPDM/SBR,
niebieska z
odciskiem tkaniny
|
|
Wzmocnienie: |
tekstylne |
|