ARGOSA
Paulina
Pokryszka-Karczewska
TELEFON: 535-[zasłonięte]-545
EMAIL: [zasłonięte]@wp.pl
GG: 23[zasłonięte]625 |
|
Pełen regulamin naszego sklepu jest dostępny na stronie o mnie.
GWARANCJA
Jest udzielana przez zewnętrzne firmy. Warunki gwarancji są szczegółowo określone w karcie gwarancyjnej produktu.
Ponadto gwarancja na sprzedany towar konsumpcyjny nie wyłącza, nie ogranicza ani nie zawiesza uprawnień kupującego wynikających z niezgodności towaru z umową.
TOWAR REKLAMOWANY ZOSTANIE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI NAPRAWIONY, JEŻELI NAPRAWA BĘDZIE NIEMOŻLIWA WÓWCZAS ZOSTANIE WYMIENIONY NA INNY (POD WARUNKIEM, ŻE JEST NA STANIE) LUB ZOSTANĄ ZWRÓCONE PIENIĄDZE. |
|
Inteligo: 50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581102 [zasłonięte] 734080
Na zapłatę czekamy maksymalnie 14 dni. |
|
|
Paczki są wysyłane za pośrednictwem firm kurierskich i Poczty Polskiej.
Paczkę wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie.
Jeżeli zależy ci na szybkiej dostawie użyj opcji "płace z allegro".
Nie wysyłamy towaru za granicę.
|
|
|
|
Powody dlaczego warto kupić gofrownicę VF-3020 RE:
- Gofry znajddą swoje miejsce w codziennym pożywieniu i przy większości spożywanych potraw, a dodatkowo ich smak można wzbogacić owocami, bitą śmietaną i polewą. Gofrownica VF-3020 RE Concept upiecze zarówno belgijskie gofry, jakk i inne warianty tego bajecznego wypieku, które z przyjemnościa spożywamy w domu.
- Pieczenie kruchych i smacznych gofrów zajmuje jedynie kilka minut.
- Gofrownica VF-3020 RE posiada praktyczny uchwyt wykony z zmnego tworzywa oraz wysoka jakość nieprzywieralnych grzałek, dzięki czemu jest łatwa w czyszczeniu.
- Z gofrownicą Concept możemy sprawić swojej rodzinie i znajomym dużo radości.
Parametry techniczne:
- Płytki - wzór gofrów belgijskich
- wysoka jakość powłoki płytek
- Kontrolka pracy
- Kontrolka nagrzania
- ezpieczna zimna powierzchnia
- Schowek na kabel
- Kolor: biały + czerwony
- Moc: 850 W
- Napięcie: 230 V
Przepis na jabłeczne gofry
4 jajka , 125 g masła , 6 łyżek cukru, trochę soli, 1 duża jabłko, 1/2 proszku do pieczenia, 150 ml mleka, 1 łyżeczka cynamonu, 250-300 g mąki, 1 waniliowy cukier
Postępowanie:Żółtka i masło ucieramy, dodajemy cukier, potem sól, mleko, mąkę, cynamon, wszystko razem mieszamy. Dodajemy starte jabłko i na koniec dodajemy pianę z białka. Tak przygotowana masa musi mieć odpowiednią egzystencję. Jeżeli stwierdzimy, że jest zbyt rzadka należy dodać trichę mąki. Tak upieczone wafle podajemy z dżemem, bitą śmietaną lub cukrem pudrem.
|
|
|