Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

VEG: THE GREENGROCER'S COOKBOOK Gregg Wallace

24-11-2014, 7:18
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 145.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4734702475
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 24-11-2014 07:11:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41406, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53322, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55001, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77950, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16629, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41406, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53322, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55001, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77950, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16629

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Veg: The Greengrocer's Cookbook

VEG: THE GREENGROCER'S COOKBOOK Gregg Wallace

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Gregg Wallace, Simon Brown
Language: English
Publisher: Mitchell Beazley
Publication Date: 17 Mar 2006
Dimensions: 25.6 x 20.4 x 3 cm
Format: Hardcover
Pages: 304
Condition: NEW
Product_ID: 1D45CCB245

 

 

A complete guide to choosing, using and cooking British veg. Gregg Wallace - presenter of BBC2's ''Masterchef'' and BBC Radio 4's ''Veg Talk'' and supplier of veg to London restaurants - comprehensively explores the veg grown in this country: the varieties, seasons, what you should look for when buying them, how to store them, how to prepare them and how to cook them. All the key cooking methods are covered, so, for example, for potatoes there is boiling, mashing, baking, roasting, chips and rosti. In addition there are more than 120 recipes, some of which will be inspired by the top London restaurants that Gregg supplies. Veg features a chapter on all the types of veg that are grown in Britain. Each chapter includes a section on history, varieties, buying, storing, preparing, and cooking. In addition there will be recipes suitable for eating as a starter or main course for all of the main varieties of veg.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 TOM KERRIDGE'S PROPER PUB FOOD Tom Kerridge

 LIFE ON A PLATE: THE AUTOBIOGRAPHY Gregg Wallace

 MASTERCHEF COOKERY COURSE