Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do na

28-01-2014, 23:31
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 46 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 3841728618
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 1   
Koniec: 28-01-2014 23:24:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.


Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
AutorBożena Granecka-Wrzosek
Oprawabroszura
WydawcaWSiP
ISBN[zasłonięte]978-8313-634-4
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]21363
Ilosć stron247
Data wydania2013
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".