Przyszłościowa pomoc kuchenna!
Dla każdego, kto często przyrządza kurczaki, ryby, steki lub inne smakowite dania mięsne, gdzie ważnym czynnikiem jest zagwarantowanie precyzyjnie określonej temperatury – optymalnym rozwiązaniem zapewniającym doskonały smak i konsystencję potraw może okazać się urządzenie do gotowania próżniowego sous vide! Zachowuje soczystość mięsa, ryb i drobiu oraz kolor i smak warzyw.
Ustaw odpowiednią temperaturę kąpieli wodnej (przepisy dotyczące czasu gotowania i temperatur znajdują się w instrukcji) i zanurz próżniowo zapakowane surowce.
Dzięki precyzyjnie ustawianej temperaturze wody danie w zasadzie nie może się nie udać: potrzeba naprawdę bardzo dużo czasu, aby rozgotować potrawę.
Nie myśl, że to urządzenie służy wyłącznie do przyrządzania wyszukanych potraw i wypróbowywania skomplikowanych przepisów: gotuje perfekcyjnie nawet jajka! Łatwe w obsłudze dzięki wyciąganemu wewnętrznemu naczyniu i zabudowanym uchwytom.
Towar Nowy nie używany