Przedmiotem aukcji jest kuchenka do gotowania na parze ST4HRVS renomowanej firmy HE !
Innowacyjne urządzenie do gotowania na parze marki Holland Electro ST4HRVS. Urządzenie wydobywa autentyczny smak produktów. Jednak największą zaletą urządzenia jest to, że smaczne jedzenie oznacza jednocześnie zdrowe jedzenie, z wysoką zawartością witamin i składników odżywczych. Przy tym urządzenie nie wymaga wiele miejsca – wystarczy tylko 50 centymetrów na blacie kuchennym i gniazdko elektryczne w pobliżu. Urządzenie wytwarza parę wodną w generatorze umieszczonym w pojemniku na wodę. Ponieważ para otacza gotowane potrawy ze wszystkich stron, warzywa, ryby i inne dania przygotowywane są w znacznie łagodniejszy sposób, niż w garnku czy na patelni. Na dodatek produkty ugotowane na parze mają wyjątkowo intensywny smak, wyglądają niezwykle apetycznie, ponieważ zachowują swój naturalny kolor i sprężystość. Holland Electro ST4HRVS jest urządzeniem znacznie doskonalszym, niż powszechnie znany szybkowar – proces przygotowywania potraw w urządzeniu do gotowania na parze jest wyjątkowo precyzyjny, a całość sterowana jest elektronicznie. To wszystko sprawia, że obsługa urządzenia jest bardzo prosta. Oto przykład: wystarczy włożyć marchewki do urządzenia, ustawić temperaturę 100° C i 7-minutowy czas gotowania. Nie musimy pilnować, sprawdzać ani mieszać – w urządzeniu do gotowania na parze jedzenia nie można ani przypalić ani rozgotować. Gdy maszyna skończy pracę, da znać głośnym sygnałem. Dietetycy zalecają spożywanie co najmniej dwóch porcji ryby tygodniowo. Ryby morskie są wyjątkowo bogate w jod i selen (potrzebne do prawidłowej gospodarki hormonalnej) oraz nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3, które chronią serce i układ wieńcowy, usprawniają krążenie krwi i redukują ciśnienie. Być może to, że przygotowanie potrawy z ryb wymaga sporo czasu i zaangażowania sprawia, że tak niewiele ryb jemy na co dzień. Zbyt wysoka temperatura smażenia powoduje, że delikatny filet rybny rozpada się na kawałki. Nie zawsze udaje się też obrócić smażony kawałek ryby na drugą stronę... Tymczasem w holland Electro ST4HRVS ryby nie trzeba obracać, a urządzenie utrzymuje stałą, idealną dla ryb temperaturę 85° C, Warzywa ugotowane na parze zachowują wysoką zawartość witamin, minerałów i pierwiastków śladowych. Na dodatek ten sposób przyrządzania pozwala warzywom zachować naturalny smak w przeciwieństwie do gotowania w wodzie”. Brokuły ugotowane na parze zawierają około 50% więcej witaminy C, niż ugotowane w wodzie. Żadne inne urządzenie nie jest w stanie przygotować kompletnego posiłku dla sześciu, a nawet ośmiu osób w tak wygodny sposób, w jaki robi to urządzenie do gotowania na parze. W Holland Electro ST4HRVS można więc z łatwością podgrzewać, rozmrażać, blanszować, przyrządzać przetwory z owoców, czy też dezynfekować butelki dla niemowląt.
Funkcje i właściwości:
Moc: 1950W
Pojemność 25L.
Temperatura pracy od 50C do 100C.
Kuchenka wolnostojąca, a po zdjęciu zewnętrznej obudowy przystosowana pod zabudowę.
Wyświetlacz LCD z cyfrowym zegarem.
Blokada dziecięca.
Automatyczny system wentylacji.
Wyjmowany zbiornik na wodę.
Urządzenie wykonane w całości ze stali nierdzewnej.
Wymiary 320x 490x 375 mm.
Prawdziwe zdjęcia:
Kuchenka nowa.
Została rozpakowana w celu zrobienia fotek i raz załączona w celu sprawdzenia.
3 miesięczny okres gwarancji.
Zestaw zawiera:
- Kuchenka parowa
- Grill
- Stalowa tacka
- Stalowa tacka z dziurkami
- Paragon / F-Vat z podbitą kartą gwarancyjną
- Instrukcja obsługi w języku holenderskim (obsługa prosta, intuicyjna - ustawia się tylko czas pracy i temperaturę).
Waga z opakowaniem do obliczenia kosztu przesyłki zbiorczej: 25 kg
|