Moringa - liście w proszku (250 g) Hanoju
Moringa olejodajna wzmacnia system odpornościowy, wspomaga przemianę materii, poprawia krążenie i odtruwa organizm z toksyn, wspomaga prawidłowe trawienie, poprawia funkcjonowanie wątroby i nerek, normuje poziom cukru w organizmie, pomaga lepiej spać, poprawia ogólne samopoczucie, poprawia funkcjonowanie serca, działa przeciwzapalnie, pozytywnie wpływa na zdrowe odchudzanie.
78,99 zł
Sześć gram zawiera (rekomendowana dawka dzienna)
to 100% proszek z całych liści Moringi oleifera z organicznych upraw kontrolowanych.
Składniki:
100 % proszek z całych liści Moringi oleifera z organicznych upraw kontrolowanych.
Proszek nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego, cukru, glutenu dodatków smakowych, barwników ani konserwantów.
Zawartość opakowania:
250 g proszku z całych liści Moringi oleifera z organicznych upraw kontrolowanych.
Dawkowanie i sposób użycia:
Rozpuścić pełną łyżeczkę proszku w szklance płynu( wody, soku) i pić raz lub dwa razy dziennie, najlepiej przed posiłkiem.
Informacje o produkcie:
Moringa olejodajna (Moringa oleifera), drzewo chrzanowe jest naturalnie bogata w składniki odżywcze – witaminy z grupy A, D i C, sód, potas, żelazo, wapń, magnez i sód – dzięki czemu uzupełnia ich braki w organizmie. Zawiera również duże ilości antyoksydantów, substancji zwalczających wolne rodniki, odpowiedzialne za starzenie się komórek i degradację tkanek.
Moringa wzmacnia system odpornościowy, wspomaga przemianę materii, poprawia krążenie i odtruwa organizm z toksyn, wspomaga prawidłowe trawienie, poprawia funkcjonowanie wątroby i nerek, normuje poziom cukru w organizmie, pomaga lepiej spać, poprawia ogólne samopoczucie, zapewnia pokarm dla oczu i mózgu, poprawia funkcjonowanie serca, działa przeciwzapalnie, pozytywnie wpływa na zdrowe odchudzanie, zapobiega przedwczesnemu starzeniu się, zwiększa poziom energii i witalności.
Każdy posiłek z liśćmi tego drzewa to zastrzyk witamin i minerałów niespotykanych w tak dużej ilości w innych owocach czy warzywach. Dla porównania zawierają one trzy razy więcej żelaza niż szpinak, siedem razy więcej witaminy C niż pomarańcze, cztery razy więcej wapnia i dwa razy więcej białka niż mleko, cztery razy więcej witaminy A niż marchew i trzy razy więcej potasu niż banany.
Polecamy inne nasze aukcje!
Zobacz nasze pozostałe aukcje: |