Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

UPRAWIAMY WARZYWA - CAROL KLEIN

02-11-2014, 8:57
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 46.99 zł     
Użytkownik KSIAZKI_OFELIA
numer aukcji: 4665022196
Miejscowość Wilkołaz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 02-11-2014 08:49:43
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

   
E-mail Wyślij wiadomość
Tel.kom. 665[zasłonięte]911
[zasłonięte]@gmail.com

  
Moje komentarze
Inne aukcje
Dodaj do ulubionych
Strona "O mnie"

  
Przelewod 8,90 PLN
Pobranieod 10,9 PLN
Odbiór osobisty0 PLN
Priorytet (doplata)0 PLN

  
Numer 17 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 563282
Bank mBank

 
W przypadku zakupu JEDNEJ książki obowiązuje cena za wysyłkę podana w opisie danej aukcji. 
KUPUJĄC KILKA KSIĄŻEK NA NASZYCH AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!
 
Polecamy najtańszą formę wysyłki - e-przesyłkę - ODBIÓR W PUNKCIE - czyli odbiór osobisty w dowolnie wybranej PLACÓWCE POCZTOWEJ.
Towar wysłany jest przez nas typową paczką pocztową, jednak listonosz nie przynosi paczki do domu, kiedy paczka dotrze na wskazaną przez Państwa placówkę pocztową, otrzymujecie Państwo wiadomość sms, że paczka jest do odbioru w wybranym urzędzie i można ją w ciągu 7 dni odebrać osobiście w dogodnym dla Państwa czasie. 
 

Po dokonaniu zakupu bardzo proszę o wypełnienie formularza opcji dostawy  lub  e-mail potwierdzający zakup  oraz określenie sposobu zapłaty oraz dostawy książek. 


 
[zasłonięte]@gmail.com

Uprawiamy warzywa
Autor: Klein Carol
Ziściło się nasze marzenie o własnych, samodzielnie uprawianych warzywach. Oto praktyczny, inspirujący i kompetentny poradnik Carol Klein i Royal Horticultural Society. Pod względem smaku i wartości odżywczej nic nie przebije smaku świeżo wykopanej marchwi i chrupiących liści sałaty. W książce Uprawiamy warzywa eksperci RHS wyjaśniają, co należy wiedzieć, aby mieć czterdzieści różnych gatunków warzyw w ogrodzie i w kuchni. Z właściwą sobie energią i entuzjazmem Klein udziela płynących z doświadczenia rad, jak uprawiać zielone przysmaki oraz mniej znane warzywa, takie jak rokietta, czosnek czy fenkuł włoski. Jej przyjazne dla środowiska i nieskomplikowane podejście do uprawy warzyw jest gwarancją sukcesu. Zarówno początkujących, jak i doświadczonych ogrodników zainspiruje wiedza RHS, czyniąca ten poradnik niezastąpionym na półce każdego miłośnika warzywnego ogrodu.
 
Oprawa: twarda z obwolutą
Liczba stron: 224
Wysokość: 255 mm
Szerokość: 200 mm
 
 
ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE AUKCJE
Pokaż wszystkie aukcje