Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

UNDERSTANDING BAKING Joseph Amendola, Nicole Rees

11-04-2015, 2:17
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 576.45 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169767881
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-04-2015 02:26:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45313, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>89927, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81450, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90891, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14054, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45313, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>89927, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81450, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90891, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14054

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Understanding Baking: The Art and Science of Baking

UNDERSTANDING BAKING Joseph Amendola, Nicole Rees

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Joseph Amendola, Nicole Rees
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 27 Sep 2002
Dimensions: 15.7 x 1.7 x 23.4 cm
Format: Paperback
Pages: 288
Condition: NEW
Product_ID: A4714A5469

 

 

The essential-and accessible-guide to the science of baking Baking is as much a science as an art. That's why, in addition to mastering basic techniques and recipes, every baker must also learn about the science that underlies the baking craft. Guided by contemporary baking and pastry research and practice, this new edition of Joseph Amendola's invaluable reference gives readers knowledge that they can apply to their own baking-whether it's selecting the right flour, understanding how different leavening agents work, or learning about using new baking ingredients and additives to enhance favorite recipes. Written in a clear, easy-to-understand style, Understanding Baking is an essential companion for anyone who is serious about baking.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 LEITHS BAKING BIBLE Susan Spaull, Fiona Burrell

 THE BAKING ANSWER BOOK Lauren Chattman

 THE BAKER'S MANUAL Joseph Amendola, Nicole Rees

 HOW BAKING WORKS Paula Figoni

 COOKING FOR GEEKS Jeff Potter

 MCGEE ON FOOD AND COOKING Harold McGee