Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ugryźć świat National Geographic NOWA kuchnia

14-06-2014, 20:32
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 78 zł     
Użytkownik libri_perfecte
numer aukcji: 4244988684
Miejscowość Wysyłkowo
Wyświetleń: 4   
Koniec: 14-06-2014 20:12:52

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Podróżować można na wiele sposobów - zwiedzając egzotyczne kraje lub podziwiając piękno własnej ojczyzny, latając samolotem albo jeżdżąc rowerem, błądząc palcem po mapie i snując marzenia... My proponujemy Państwu niezwykłą podróż kulinarną... Aż 105 osób opowie o swoich jedzeniowych fascynacjach i odkrywaniu smaków. Dzięki tej kulinarnej podróży dowiemy się: co Marcin Prokop sądzi o szaszłyku z psa? dlaczego Hanna Bakuła spędzała wigilię z Apaczami? co Olga Bończyk kocha w kuchni toskańskiej? gdzie świnka morska jest przysmakiem? co Kevin Aiston jada na śniadanie? do czego w Kalabrii służy porrón? co było w dzieciństwie przysmakiem Omeny Mensah? jakie warzywo zmogło Litwinów na Węgrzech? co Jacek Hugo-Bader wie o mongolskich frykasach? jak Szewach Weiss serwuje gęsie pipki? czy Andrzej Morozowski lubi smażone świerszcze? po co Magdzie Gessler 340 kawałków sękacza? ile papryki może zjeść Andrzej Smolik? jakie odeskie przysmaki poleca Żora Korolyov. A wszystko to pośród smakowitych zdjęć i fantastycznych przepisów...Po prostu pyszna lektura!


Stron 624, National Geographic