Kupując akceptujesz regulamin sklepu znajdujący się na stronie "o mnie".
Prosimy zwracać uwagę na terminy realizacji transakcji na dole strony
LISTY NIEPOLECONE (ZWYKŁE) NIE PODLEGAJĄ REKLAMACJI I SĄ PRZEZ NAS WYSYŁANE W IMIENIU KLIENTA UPOWAŻNIAJĄCEGO NAS DO TEGO RODZAJU PRZESYŁKI ZAPŁATA = UPOWAŻNIENIU
| Autor: Rachel Hofstetter Wydawca:Illuminatio Rok wydania: Okładka:2014 Wymiary:14.5x20.5cm Ilość stron:224 ISBN:[zasłonięte]978-83965-41-9 Cena detaliczna:34,90 zł
| Opis:Jeśli na co dzień wypiekasz pyszne chleby na zakwasie, latem przygotowujesz setki słoiczków z przetworami, a w weekendy twoja kuchnia zamienia się w małą cukiernię. Jeśli znajomi i rodzina nie mogą wyjść z podziwu nad twoimi zdolnościami kulinarnymi, a ty zaczynasz się zastanawiać, czy nie warto zamienić swojej pasji w biznes... koniecznie sięgnij po tę inspirującą publikację. Autorka – Rachel Hofstetter – zaprezentowała w niej sylwetki amerykańskich przedsiębiorców gastronomicznych, którzy zarabiają na swojej miłości do gotowania. Od smakowych maseł czekoladowych, przez domową granolę i sos do spaghetti, po wina kalifornijskie w przystępnych cenach, otrzymujemy wgląd w inspirującą różnorodność branży kulinarnej, poznajemy przedsiębiorców, ich poświęcenie i drogę do sukcesu. Dzięki tym wywiadom, otrzymasz praktyczne wskazówki, jak odnieść sukces w branży gastronomicznej, oraz: jak bez znajomości i doświadczenia stworzyć markę rozpoznawalną na rynku krajowym; jak umówić się na spotkanie z handlowcami dużych sieci handlowych; co musisz wiedzieć o prawnych regulacjach rynku spożywczego; dlaczego mały budżet początkowy może okazać się twoim sprzymierzeńcem; jakie są rady dla firm zajmujących się produktami bezglutenowymi, organiczną żywnością, winami i napojami alkoholowymi; co każdy przedsiębiorca chciałby usłyszeć już na pierwszym etapie zakładania firmy; dlaczego robienie tego, co się kocha, jest zawsze dobrym pomysłem. Dowiedz się, jak swoje ulubione potrawy zmienić w dobrze prosperujący biznes kulinarny.
|
|