Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

UŚMIECH GAJOWEGO i wszystko jasne 50g!!!

17-01-2012, 4:35
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 4.80 zł     
Użytkownik matias_53
numer aukcji: 2010690082
Miejscowość Władysławowo
Wyświetleń: 13   
Koniec: 19-01-2012 21:31:12

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha






       12-15 gramów

 

     100oC





  

    3-5 min


Doskonała na zimowe wieczory

UŚMIECH GAJOWEGO herbata czarna smakowa

opakowanie 50g

To wyśmienite połączenia czarnej jagody, jeżyny poziomki 

z orzeźwiającą trawą cytrynową. Żółte płatki nagietka idealnie 

kontrastują z ciemny liciem czarnej herbaty Cejlońskiej. Po zaparzeniu 

otrzymamy wyjątkowy napój, który dostarczy nam wiele przyjemności.

Zdjęcie przedstawia oferowaną herbatę

Zapakowana zostanie w estetyczną torebkę zapewniającą

zachowanie aromatu i świeżości.

Każda z oferowanych herbat jest świeża i ma datę przydatności

do spożycia do końca 2012 r.

na każdej torebce z herbatą jest etykieta ze składem i datą ważności

zapraszam na pozostałe aukcje

zawsze pyszne herbaty i kawy z najlepszych plantacji świata

polecam i zapraszam          
 
Kupuj tylko od legalnych sprzedawców- my płacimy podatki od sprzedaży, wystawiam faktury

 

Czarna herbata charakteryzuje się jasno lub ciemnoczerwonym naparem o bardzo przyjemnym, jednak ulotnym aromacie. Tylko ciepła czarna herbata ma właściwy sobie smak i taką właśnie powinno się ją spożywać. Do czarnych herbat możemy zaliczyć Assam i Cejlon pochodzące z Sri Lanki, aromatyczną Dareeling(północne Indie) i wiele wiele innych gatunków z plantacji położonych w Chinach, Indiach i Afryce.

Herbaty tego rodzaju wytwarzane są z liści fermentowanej herbaty zielonej. Procesy, którym poddawane są zebrane zielone liście znacznie się różnią w zależności od regionu, jednak można wyróżnić parę podstawowych etapów obróbki: więdnięcie, zwijanie, fermentowanie i suszenie.

 

© PanelReklamowy