|
|
Natusfera
- tel.: 516 [zasłonięte] 514
- e-mail: [zasłonięte]@natusfera.pl
|
|
|
|
53 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7480090 [zasłonięte] 761078
W tytule przelewu proszę wpisać NICK oraz NR AUKCJI. Dane do przelewu otrzymasz w mailu po dokonaniu zakupu.
|
|
|
|
Darmowa przesyłka przy zakupie powyżej 250 zł
Przelew - 18,50 zł * Za pobraniem - 24 zł*
*Stała kwota od paczki do 30 kg
Przesyłka priorytetowa
0-1 kg - 11 zł 1-2 kg - 13 zł 2-5 kg - 14,50 zł 5-10 kg - 20,50 zł 10-15 kg - 25 zł
Dodatkowy koszt przesyłki za pobraniem: 5 zł
Kupując kilka produktów na naszych aukcjach koszt przesyłki ponosisz tylko raz. Koszt uzależniony jest od wagi paczki.
Wysyłka w ciągu 24 - 72 h po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
|
|
|
Witamy!
Decydując się na nasze produkty zyskujesz bardzo dużo, żywność ekologiczna minimalizuje ryzyko występowania chorób, pozytywnie wpływa na samopoczucie i jest znacznie smaczniejsza, niż ta przepełniona "chemią" i konserwantami. Zdrowe odżywianie to nie tylko moda, to sposób na długie życie! Już dziś podejmij odpowiednią decyzję i poznaj wspaniały smak produktów BIO. Jesteśmy przekonani, że każdy proponowany przez nas produkt ekologiczny zachwyci Cię swoimi niepowtarzalnymi walorami smakowymi i prozdrowotnymi.
Przedmiotem aukcji są:
Tykwa calabaza + bombilla bambusowa
czyli wszystko co potrzebujesz by smakować swoja ulubioną yerbę
Bambusowa bombilla doskonale sprawdza się zarówno w "terere" - czyli yerba mate podanej na zimno, jak tez przy mate parzonej w temp. 75 stopni C.
Tykwa wykończona aluminiową virollą, zdobiona fantazyjnymi, żłobionymi wzorami. Warto zaznaczyć, że naczynie wykonane z owocu ma swoją specyfikę, czyli mogą miejscowo występować naturalne przebarwienia. Każda tykwa calabaza jest prawdziwym owocem i powinna mieć wykonane curado (przed pierwszym użyciem)! Opis poniżej.
Curado Calabazy przygotowujemy w nastepujacy sposób. Do połowy objętości naczynia wsypujemy susz, zalewamy go woda o tempeaturze 75 st.C i dodajemy kilka kropel mocnego alkoholu i tak zostawiamy co kilka godzin. Po upływie tego czasu przy użyciu np. łyżeczki od herbaty wyskrobujemy z wewnątrz tykwy wszystkie resztki owocu.
hspace="0" vspace="0">
|
|