Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Turecka herbata Tomurcuk Earl Grey z bergamotą

13-04-2015, 16:58
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 13.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 13.90 zł     
Użytkownik www_deco-dom_com
numer aukcji: 5177190706
Miejscowość Droszków
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 3    Wyświetleń: 74   
Koniec: 13-04-2015 16:43:41
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Doğal Marta Türksezer
ul.Klonowa 7
66-003 Droszków
(koło Zielonej Góry)

tel. 697 [zasłonięte] 863
Przelew bankowy na konto Alior Bank S.A.

43 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 506625

Do każdego zakupu wystawiamy paragon lub na życzenie fakturę VAT
Kurier Poczty Polskiej
List polecony ekonomiczny
List polecony priorytetowy
Za pobraniem
14,00 zł
9,50 zł
11,50 zł
16,00 zł
Odbiór osobisty po przedpłacie:
Zielona Góra
TURECKA HERBATA LIŚCIASTA
TOMURCUK
MARKA CAYKUR
CENA 13,90 ZŁ


GWARANTUJEMY 100% JAKOŚCI



ORYGINALNY TURECKI PRODUKT

Poczuj się jak w oriencie!


 

Herbata Tomorcuk Cayi uznanego tureckiego producenta "CAYKUR" to luksusowa turecka czarna herbata z aromatem naturalnego olejku bergamotki 0,6%. Herbata uprawiana na bezpestycydowych polach położonych w północno wschodniej Turcji, nad Morzem Czarnym.

Herbata zapakowana jest w metalowej puszce, dzięki czemu można ją długo przechowywać w łatwy i bezpieczny sposób. Doskonała do parzenia po turecku.

 

Tajemnicą parzenia doskonałej herbaty jest połączenie zwykłej herbaty liściastej z herbatą Tomorcuk Earl Grey,wtedy osiągniemy niepowtarzalny smak i aromat.

www_deco-dom_com

 


 


 

Waga netto: 125 g
Termin przydatności: 02.2017 r

Proponujemy parzyć herbatę po turecku w „demli” (dwupoziomowe naczynie). Do mniejszego imbryka wsypujemy herbatę liściastą, do drugiego imbryka, większego wlewamy zimną wodę. Stawiamy mały imbryk na większym, kiedy woda wrze zalewamy liście herbaty i uzupełniamy ubytek wody w dolnym imbryku. Ponownie zagotowujemy wodę. Do małej szklaneczki wlewamy napar z górnego imbryka i uzupełniamy wrzątkiem. W Turcji herbatę podajemy z 1-2 kostkami cukru.

 

A tutaj filmik o parzeniu herbaty:

Parzenie herbaty po turecku

 

Smacznego!

Zobacz inne moje aukcje (www_deco-dom_com):
© UltraPanel