Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TURECKA herbata CZARNA najmocniejsza z czarnyc 50g

21-03-2012, 11:34
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 4.50 zł     
Użytkownik matias_53
numer aukcji: 2153583903
Miejscowość Władysławowo
Wyświetleń: 17   
Koniec: 19-03-2012 21:30:17
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha






       12-15 gramów

     100oC





  

    3-5 min


Doskonała na zimowe wieczory

TURKISH BLACK TEA herbata naturalna

opakowanie 50g

Miłośnikom smaku herbat z przed lat dedykujemy tą pozycje jako rarytas. 

Czarna herbata o specyficznym smaku herbaty z czasów PRL. Tajnikiem uzyskania 

odpowiedniego smaku jest jej odpowiednie przygotowanie: Herbatę wsypujemy 

do metalowego czajniczka i kilkukrotnie gotujemy przelewając przez "fusy". 

Herbatę utrzymujemy cały czas w temperaturze 60-70° Celsjusza. Podajemy w 

szklankach i koniecznie posłodzoną. 

KUPUJĄC NA KILKU AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ

KOSZT PRZESYŁKI JUŻ OD 5 zł 

ZAPEWNIAM JAKOŚĆ MOICH HERBAT- U MNIE KUPISZ TAKIE SAME JAKIE KUPUJĄ NA CAŁYM ŚWIECIE

DZIĘKI WSPÓŁPRACY Z NAJWIĘKSZYMI PRODUCENTAMI HERBAT GWARANTUJĘ NAJLEPSZĄ JAKOŚĆ

U MNIE STAWIAM NA ZADOWOLENIE KLIENTA- CHCIAŁBYM ŻEBYŚCIE PAŃSTWO DO NAS WRACALI

ZAWSZE ZAPRASZAM DO MOJEJ HERBACIARNI

WE WŁADYSŁAWOWIE

NA FILIŻANKĘ DOSKONAŁEJ AROMATYCZNEJ HERBATY         

Czarna herbata charakteryzuje się jasno lub ciemnoczerwonym naparem o bardzo przyjemnym, jednak ulotnym aromacie. Tylko ciepła czarna herbata ma właściwy sobie smak i taką właśnie powinno się ją spożywać. Do czarnych herbat możemy zaliczyć Assam i Cejlon pochodzące z Sri Lanki, aromatyczną Dareeling(północne Indie) i wiele wiele innych gatunków z plantacji położonych w Chinach, Indiach i Afryce.

Herbaty tego rodzaju wytwarzane są z liści fermentowanej herbaty zielonej. Procesy, którym poddawane są zebrane zielone liście znacznie się różnią w zależności od regionu, jednak można wyróżnić parę podstawowych etapów obróbki: więdnięcie, zwijanie, fermentowanie i suszenie.

© PanelReklamowy