Niezbędna w każdym gospodarstwie, miska ze szczelnym zamknięciem przeznaczona między innymi do przygotowywania ciasta drożdżowego jak również do przechowywania w świeżości i do transportu żywności. Kształt miski ułatwia szybkie i sprawne wyrabianie ciast w tym ciasta drożdżowego. Wodoszczelne zamknięcie pozwala na bezpieczny transport.
Zastosowanie: - do przyrządzania kruchego ciasta, babek i ciast ucieranych - do utrzymywania w świeżości i serwowania surówek, jarzyn, dodatków czy deserów - do marynowania mięs i ryb
Jak przygotować ciasto drożdżowe? Składniki ciasta należy umieścić w misce, zamknąć przykrywkę i odstawić w cieple miejsce. Można umieścić miskę w zlewozmywaku wypełnionym ciepłą wodą. Gdy pokrywka „wyskoczy”, należy zamknąć ją ponowniei odessać powietrze. Po 2-3 razach ciasto będzie wyrośnięte i gotowe do pieczenia.
MEGA PROMOCJA ZAPRASZAM DO ZAKUPU
Promocja ograniczona
Nie wysyłam za pobraniem
Przy zakupie większej ilości proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów wysyłki