NAJLEPSZE BIAŁKO DLA WZROSTU MIĘŚNI!
High Performance Pure Protein Ideal for Gaining Muscle and Weight Control
• Czysty koncentrat białka serwatkowego (100% Whey Protein Concentrate)
• Szybkie i efektywne białko o minimalnej zawartości tłuszczu i laktozy
• Najwyższej klasy surowiec w formie instant o doskonałej rozpuszczalności
• Szeroka gama wyszukanych i dopracowanych smaków
WHEY 100 zawiera 100% najwyższej jakości koncentratu białka serwatkowego, który jest idealnym źródłem pełnowartościowych protein zwierzęcych. WHEY 100 jest bogaty we wszystkie niezbędne do budowy włókien mięśniowych aminokwasy, w tym BCAA i L-Glutaminę. WHEY 100 doskonale się rozpuszcza i szybko się wchłania, a zawarte w nim proteiny serwatkowe intensywnie stymulują prowadzące do rozbudowy muskulatury procesy anaboliczne.
PERFEKCYJNE BIAŁKO
WHEY 100 zawiera 100% koncentratu białka serwatki, o stężeniu czystego białka powyżej 80%. WHEY 100 wytwarzany jest w procesie ultrafiltracji, dzięki czemu charakteryzuje się bardzo niską zawartością tłuszczu oraz laktozy. Do produkcji WHEY 100 wykorzystano najwyższej jakości koncentrat białek serwatkowych – wysoko oczyszczone i szybkodziałające źródło pełnowartościowych protein.
CZYSTA JAKOŚĆ
WHEY 100 zawiera wyłącznie białko serwatkowe, bez zbędnych dodatków obniżających zawartość protein w produkcie. Koncentrat białek serwatki należy do najpopularniejszych i najbardziej efektywnych protein naturalnego pochodzenia. WHEY 100 doskonale uzupełnia niedobór białka powstający przy jego zwiększonym zapotrzebowaniu, szczególnie w sportach wyczynowych, kulturystyce oraz w czasie diet redukcyjnych. Najwyższej klasy surowiec w formie instant użyty do produkcji WHEY 100 charakteryzuje się wysoką wartością biologiczną (BV104) oraz doskonałą czystością i rozpuszczalnością.
ANABOLICZNE UDERZENIE PROTEIN SERWATKI
WHEY 100 zawiera skoncentrowane białko serwatkowe, które jest bardzo łatwo absorbowane przez organizm. Ze względu na wyjątkową szybkość trawienia i wchłaniania, najważniejsze anaboliczne aminokwasy błyskawicznie docierają do mięśni. Wyjątkowo wysoka zawartość szybko uwalnianej L-Leucyny, działa jak starter procesów anabolicznych. Intensywny napływ składników budulcowych pobudza syntezę białek mięśniowych, zwiększając jej intensywność nawet do 70%. Pozostałe aminokwasy rozgałęzione (BCAA) i L-Glutamina hamują jednocześnie niekorzystne reakcje kataboliczne. Przewaga procesów anabolicznych sprzyja budowaniu najwyższej jakości masy mięśniowej.
ZAPROJEKTOWANE ZE SMAKIEM
WHEY 100 to nie tylko najlepszy surowiec, to także niezapomniane wrażenia dla Twojego podniebienia. WHEY 100 to wyszukane, niebanalne i starannie dopracowane smaki, które na długo pozostaną w Twojej pamięci. Unikalna jakość i skład WHEY 100 znacznie przewyższają właściwości innych produktów tego typu dostępnych na rynku.
KOMU POLECANY JEST PREPARAT?
WHEY 100 to uniwersalny produkt dla każdego, idealny do codziennego uzupełniania białka, który szybko dostarcza dużej ilości niezbędnych do wzrostu mięśni anabolicznych aminokwasów. WHEY 100 to bogactwo najważniejszych składników o działaniu anabolicznym, których poziom jest krytyczny dla szybkości rozbudowy muskulatury i regeneracji potreningowej. Zastosuj WHEY 100 do 1,5 h po zakończeniu ćwiczeń, a Twoje mięśnie szybko otrzymają zastrzyk niezbędnego budulca i silny impuls do wzrostu. Produkt doskonale nadaje się także do zwiększania wartości odżywczej posiłków i uzupełniania ich o dodatkowe łatwo strawne białko. Osobom o wolniejszej przemianie materii zaleca się stosowanie preparatu przed snem oraz między posiłkami, co pozwala znacząco przyspieszyć metabolizm.
SPOSÓB UŻYCIA:
Jednorazową porcję preparatu – 30 g (2 miarki – 100 cc) rozpuścić w 200 ml wody lub mleka, używając do tego szejkera lub miksera. W zależności od zapotrzebowania należy stosować 2-3 porcji dziennie. W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja do 1,5 godz. po treningu oraz III porcja przed snem. W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.
SKŁAD PRODUKTU: patrz obrazek
SKŁADNIKI DODATKOWE:
kakao – substancja wzmacniająca smak i zapach dla smaku toffi, czekoladowego, czekoladowo-wiśnio-wego, czekoladowo-sezamowego, czekoladowo-kokosowego i czekoladowo-miętowego, sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma ksantanowa, karagen – zagęstniki, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy – regulatory kwasowości dla smaku truskawkowego, malinowego, wiśniowego i jabłkowo-cynamonowego, sukraloza – substancja słodząca, beta-karoten – barwnik dla smaku waniliowego, pinakolada i ciasteczkowego, żółcień chinolinowa – barwnik dla smaku bananowego, czerwień koszenilowa – barwnik dla smaku truskawkowego, malinowego i wiśniowego, karmel E150c – barwnik dla smaku kawowego, toffi, orzechowego i jabłkowo-cynamonowego, aromaty.