Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TREC Perfect Whey Protein 750g ACTIVE ZONE

10-02-2014, 20:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 84 zł     
Użytkownik ACTIVE_ZONE
numer aukcji: 3876478401
Miejscowość Ostrowiec Świętokrzyski
Wyświetleń: 7   
Koniec: 10-02-2014 19:45:48
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




© PanelReklamowy



O nas Nasze aukcje Kontakt Reklamacje

- PROMOCJE

- Aminokwasy

- Gainery

- Glutaminy

- HMB

- Kreatyny

- Ochrona stawów

- Odżywki białkowe

- Odżywki specjalne

- Reduktory tłuszczu

- Węglowodany

- Witaminy- minerały

- ZMA i Tribulusy

- Odzież

SPRAWDŹ!!!


Radek 26[zasłonięte]177
porady,zamówienia hurt

[zasłonięte]@gmail.com

Patryk 41[zasłonięte]060

porady, status wysyłek

[zasłonięte]@active-zone.com.pl

















TREC Perfect Whey Protein 750g



PERFECT WHEY PROTEIN
mieszanina izolatu, koncentratu białka serwatkowego

Dostępne opakowania: 750, 1500 i 2500g w proszku.

Dostepne smaki:śmietankowo-waniliowy, czekoladowy

Skład: hydrolizat, izolat, koncentrat białka serwatki.

Wartość odżywcza w 100 g:
Białko - 80 g,
Węglowodany - 5,75 g,
Tłuszcz 5,41 g,

Wartość energetyczna w 100 g: 1658 kJ / 392 kcal.

Zawartość aminokwasów w 100g:
alanina 4,5g
arginina 2,5g
kwas asparaginowy 10,4g
cystyna 2,5g
kwas glutaminowy 16,1g
glicyna 1,8g
histydyna 1,9g
izoleucyna 5,7g *
leucyna 10g *
lizyna 8,5g
metionina 1,9g
fenyloalanina 3,1g
prolina 6,0g
seryna 5,0g
treonina 6,5g
tryptofan 1,8g
tyrozyna 2,6g
walina 5,4g *

* - aminokwasy rozgałęzione BCAA

Co to jest białko serwatkowe?
Bardzo szybka przyswajalność białka serwatkowego, w porównaniu z innymi rodzajami białek powoduje znaczne nasilenie syntezy białek ustrojowych. Organizm wprowadzany jest wówczas w stan anaboliczny (budujący). Białko serwatkowe posiada najlepszy bilans aminokwasów, charakteryzuje się dużym stężeniem glutaminy oraz aminokwasów rozgałęzionych BCAA - substancji niezbędnych do budowy wysokojakościowej muskulatury.

Należy pamiętać, że białko serwatkowe występuje w kilku frakcjach, tj: w postaci koncentratu, izolatu oraz hydrolizatu. Każda frakcja wytwarzana jest w innym procesie technologicznym, co powoduje, że aminokwasy w nich zawarte przedostają się do organizmu w różnym tempie. Najszybciej przyswajalną formą jest enzymatycznie przetrawione białko w postaci hydrolizatu, którego aminokwasy natychmiast po spożyciu dostają się do krwiobiegu. Następnie rolę przejmuje izolat serwatki, który przyswaja się już po ok. 30 minutach, a już po 60 minutach pojawiają się we krwi aminokwasy z koncentratu serwatki. Perfect Whey Protein zawiera odpowiednio dobrane proporcje wszystkich w/w frakcji serwatki, co klasyfikuje go jako nr 1 wśród produktów dostępnych na rynku.

Perfect Whey Protein charakteryzuje się najwyższą wartością biologiczną oraz najlepszą przyswajalnością. W praktyce daje to efekt szybkiego przyrosty tkanki mięśniowej. Bardzo dobre efekty uzyskuje się podczas łączenia białka serwatkowego z peptydem glutaminy. Wzbogacając je o ten najważniejszy aminokwas uzyskuję się najlepszą kombinację substancji budujących i regenerujących mięśnie.

W jaki sposób działa i co możemy uzyskać?
Suplementacja białkiem serwatkowym powoduje nasilenie syntezy białek ustrojowych wprowadzając organizm w stan anaboliczny (budujący).
Stosowanie WPH, WPI, WPC bezpośrednio w stanach największego katabolizmu tzn: rano po przebudzeniu, bezpośrednio po treningu oraz przed snem blokuje rozpad białek oraz dostarcza idealnego budulca do rozwoju masy mięśniowej.

Spożycie białka serwatkowego zapewnia:
- efektywną budowę masy mięśniowej,
- zwiększoną odporność systemu immunologicznego organizmu,
- wysoką koncentrację aminokwasów rozgałęzionych działających anaboliczne,
- działanie antykataboliczne, dzięki utrzymaniu odpowiednich zapasów glutaminy w mięśniach,
- podwyższony poziom aktywności hormonu wzrostu, którego ilość zwiększa się proporcjonalnie do ilości i jakości spożywanego białka serwatkowego.

Kiedy najlepiej stosować białko serwatkowe?
Białko powinno się spożywać w trzech najważniejszych momentach: tuż po przebudzeniu, po treningu oraz przed snem - w dawkach jednorazowych po 30g. Preparat najlepiej rozpuścić w mleku lub w wodzie (ok. 200ml).

W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja bezpośrednio po treningu (w połączeniu z węglowodanami 30-60g na przykład Dekstrozą) lub II porcja 1,5 godziny po treningu oraz III porcja przed snem.

W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.

Surowiec importowany jest z amerykańskiego laboratorium Main Street Ingredients.